Orada neler oluyor

Orada neler oluyor

Trabzon cephesi endişeli, Karşılaşma maç kaybetmediklerine inandıkları H.Avni Aker`e alındı




Bandırmaspor karşılaşması için kampa giren 1461 Trabzon da kart cezası olan Abdullah Karmil ile Özcan Dağ pazar günü oynamıyor.
Karşılaşmayı geçtiğimiz sezon 1461`i küme düşmekten kurtaran Deniz Çoban yönetecek.
Konya bölgesinden Deniz Çoban, Çoban`ın yardımcılıklarını Önder Yılmaz ve Tuna Ayran yapacak. Karşılaşmanın 4.Hakemi olarak ise Serkan Tokat görevlendirildi.
İşte 1461`in pazar günü oynanacak karşılaşma öncesi son spotları;
Tüm Trabzonlu futbolseverleri Avni Aker'de oynayacağımız karşılaşmaya bekliyoruz. Bu zamana kadar Avni Aker'de oynadığımız tüm karşılaşmaları kazandık. Bu maçta da aynı başarıyı göstermek istiyoruz. Özellikle taraftarlarımız verecekleri destekle takımın performansını çok daha fazla artıracaklardır”

Bu arada 29 Nisan pazar günü öncesinde TFF İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, Profesyonel Kurul Başkan Yardımcısı Mustafa Beyazlı ve beraberindeki heyet 1461 Trabzon`u ziyaret ettiler.
Başkan Suat Şen ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette bir konuşma yapan Profesyonel Kurul Başkan Yardımcısı Mustafa Beyazlı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören`in vurguladığı "Türkiye`de gidilmedik kulüp, görülmedik tesis kalmayacak" sloganını hayata geçirdiklerini belirtti.
Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar ise 27 Şubat 2012`de seçildikten sonra TFF Yönetim Kurulu olarak hemen harekete geçtiklerini dile getirerek, "Önce İstanbul`da Bank Asya 1.Lig, Spor Toto 2.Lig ve Spor Toto 3.Lig`den toplam 109 kulübümüzün başkanı ile buluştuk. Tüm liglerin kendi aralarında seçim yaparak, ilgili ligden ve gruptan 3`er de temsilci belirlemiştik. Şimdi de Spor Toto 3.Lig`i temsilen 9 kulüp başkanımızla birlikte Karadeniz Bölgesi`nde kulüplerimizle biraraya geliyoruz" dedi.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false