Ordu caddesi kana bulandı

Ordu caddesi kana bulandı

Gecenin sessizliğini yırtan kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Gecenin sessizliğini yırtan kazada 1 kişi hayatını kaybetti. 1 kişi yoğun bakımda 

Kaza Ordu Caddesi Mustafa Zeybek sokak kavşağında meydana geldi. Saat 04.oo suları çarşı istikametinden Paşakonak istikametine seyretmekte olan M. Y. (19) idaresindeki 10 JC 412 plaka sayılı özel otomobil, Mustafa Zeybek sokaktan çıkan Hakan Güngör idaresindeki 10 AFB 224 plaka sayılı Ford Taunus marka otomobil ile çarpıştı.

Büyük bir gürültü ile meydana gelen kazada araçlar hurdaya dönerken, çevreden yetişenlerin imdat isteği, 10 AFB 224 plaka sayılı aracın içinde sıkışan Nalan Güngör'ü kurtarma çabaları sonuçsuz kaldı.

İtfaiye ekiplerinin hurdaya dönen araçtan çıkarttıkları Nalan Güngör için 112 ekiplerinin çabası yeterli olmadı. Feci kazada 10 AFB 224 plaka sayılı aracın içinde sıkışan Nalan Güngör kısa bir sürede hayatını kaybederken beraberindeki yaralı olan araç sürücüsü eşi Hakan Güngör kaldırıldığı Bandırma Eğitim ve araştırma hastanesinden, müdahalenin ardından Balıkesir Şehir hastanesine sevk edildi. 

Hayati tehlikesi bulunan sürücü Hakan Güngör sevk edildiği Balıkesir Şehir hastanesinde  yoğun bakımda müşahede altına alınırken kazada hayatını kaybeden eşi Nalan Güngör'ün cenazesi kesin ölüm raporu tanzimi için Bursa adli tıp kurumuna sevk edildi.

Hakan & Nalan Güngör çiftinin 600 Evler Mahallesinde ikamet ettikleri öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden Nalan Güngör'ün adli tıptan dönen cenazesi 4 Şubat Pazar günü memleketi Susurluk'ta toprağa verildi.

 Hakan Güngör'ün sağlık durumunun ise ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

 Cumhuriyet savcılığı kazaya ile ilgili olarak soruşturma başlattı.



Cengiz Kurban
3.02.2024 08:28:24
ŞEHİR İÇİNDE KAZADA ÖLÜM OLURMU DELER. HIZLI OLUNCA BİR DE DİKKATSİZLİK EKLENİNCE FELAKET OLUYOR HEMDE. BENCE ŞEHİR İÇİNDE HIZ EN FAZLA 40 KM OLMALI ÜSTÜME ÇIKAN SÜRÜCÜYE 20 BİN TL CEZA YAZILMALI . ALLAH RAHMET EYLESİN KAZAYA KARIŞANLARIN YAKINLARINDA ALLAH SABIRLAR VERSİN.

Tahir Can Yanardağ
4.02.2024 17:13:17
Konserve araba,normal.Canını seven bu arabalara binmez.

Anahtar Kelimeler: caddesi bulandı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı