Organize sanayi toplantısına başkanlık etti.

Organize sanayi toplantısına başkanlık etti.

Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan Bandırma'da açılış ve toplantılara katıldı. Bir dizi tetkik ve ziyaretlerde bulundu.





Bandırma MANŞET       Önder BALIKÇI-        Ahmet PESEN-     Zeki KARADENİZ


Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan Bandırma'da açılış ve toplantılara katıldı.
Bir dizi tetkik ve ziyaretlerde bulundu.


Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan Bandırma'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Vali Arslan Ticaret Borsası, Adliye, Belediye başkanlığı ziyaretlerinin ardından ve Bandırmaspor Kulübü yeni tesislerini tesislerini gezdi.
Kulüp yöneticilerinden bildi aldı. Arslan son olarak ta Bandırma ticaret Odasın da gerçekleşen Bandırma Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısına başkanlık etti.


Toplantıda, OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan'a bölgenin çözüm bekleyen sorunları hakkında, OSB Müdürü Onur Yüce tarafından, görüntüler eşliğinde bilgi verildi.

Bandırma OSB ‘de. 1.020.444 m2 lik alanı kaplayan 52 parselden, 44'ününü satıldığı, 8 parselinde önümüzdeki günlerde satılacağı bildirildi.

OSB de halen üretim yapan 20 fabrika yer alırken inşaat durumunda 13, proje aşamasında ise 10 fabrika bulunduğu belirtildi.

Bandırma Ticaret Odası Başkanı Osman Kocaman, Bandırma OSB'nin doluluk oranının yüzde yüze yaklaştığını, bölgedeki sosyal tesislerin de 20212 yılında tamamlanacağını vurgularken, ‘' Artık kabımıza sığamıyoruz. OSB'nin ikinci etap çalışmalarına genişletilmesi gerekir. Bu nedenle 1500 dönümlük yeni bir alana ihtiyacımız var'' dedi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli