Orhan Narin: “Seçimden seçime Erdek’e gelerek adaylık beklenmez”

Orhan Narin: “Seçimden seçime Erdek’e gelerek adaylık beklenmez”

AK Parti Erdek Belediye Meclis Üyesi Orhan Narin, “Önümüzdeki yerel seçimde Erdek Belediye Başkanlığına aday adaylığım süreci devam ediyor” dedi.

AK Parti Erdek Belediye Meclis Üyesi Orhan Narin, “Önümüzdeki yerel seçimde Erdek Belediye Başkanlığına aday adaylığım süreci devam ediyor” dedi.

Erdek Belediye Başkan aday adaylığını iki yıl önce duyurduğunu belirten Narin, şunları söyledi:

“Erdek’e hizmet için aday adayıyım. Kendime güveniyorum. Eğer parti büyüklerim de bana güvenip, aday gösterirlerse, Erdek’e en iyi hizmeti vereceğime inanıyorum. Aday adaylığımı açıkladığımdan beri hem Erdek’te, hem de Kapıdağ’daki vatandaşlarımızın büyük ilgileri ile karşılaştım. Kendilerine teşekkür ediyorum.”

MAAŞ VERMEKLE ÖĞÜNÜLMEZ

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık’ın, belediye personeline maaş vermekle övünmesini anlayamadığını vurgulayan Narin, “Tabii ki çalışanlara emeklerinin karşılığını vereceksin. Bu son derece doğaldır. Bununla öğünülmez” dedi.

ERDEK YERİNDE BİLE SAYMIYOR, GERİLEDİ

Erdek’in yıllardan beri en küçük bir ilerleme bile kaydetmediği gibi gerilediğini öne süren Narin, şu değerlendirmede bulundu:

“Burhan Bey, 2021 yılından beri belediye başkanlığı koltuğunda oturuyor. Erdek’te olumlu açıdan değişen bir şey yok. Çöp sorunu sürüyor. İlçe çöpten geçilmiyor. İmar sorunları devam ediyor. Yeşil alanlarımız yok. Çocuklar için oyun parkları yetersiz. Çevre yolu konusunda yapılan bir şey yok. Erdek, bunlar gibi daha birçok sorunla boğuşuyor. Erdek’e yazık oluyor.”

STADI BBB’NİN ALMASI DOĞRU

Erdek Stadı’nın, Erdek Belediyesi’nin elinden alınarak Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne devredilme kararının doğru olduğuna dikkati çeken Narin, şunları söyledi:

“Erdek Belediyesi’nin elindeki stadın yıllardır bakımsızlığı ortada. Pislikten geçilmiyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’a çok güveniyorum. Bu stadı çok iyi bir duruma getireceğine inanıyorum.”

SEÇİMDEN SEÇİME ERDEK’E GELEREK ADAYLIK BEKLENMEZ

İlçe için projelerinin olduğunu, Erdek Belediye Başkan aday adaylığını açıkladıktan sonra parti içinden kendisini yıpratmak için çaba harcayanlar bulunduğunu belirten Orhan Narin, şu değerlendirmede bulundu:

“Benim gibi herkesin belediye başkan aday adayı olmaya hakkı vardır. Çoklu adayın da iyi olduğunu düşünüyorum. Ama şu önemli noktanın da özellikle altını çizmek isterim. Daha önceki seçimlerde aday olduktan sonra Erdek’i terk edip, Erdeklilerden kopanların, seçim dönemlerinde yeniden Erdek’e dönerek adaylık bekleyenleri üzülerek görüyorum.”    ÖNDER BALIKÇI



Okan Gürler
24.08.2023 18:20:25
Orhan bey akp olarak birazda tapulara el koymadan hizmet getirin olmazmi. İllaki stadın tapusumu lazım . Erdek stadı erdeklilerindir bitti.

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı