Orhun Ene: "Oyuncularımı kutluyorum"

Orhun Ene:

Banvit`in başantrenörü Orhun Ene, Spor Toto Türkiye Kupası`nda oyuncularını göstermiş oldukları mücadeleden dolayı kutladığını söyledi.




Banvit`in başantrenörü Orhun Ene, Spor Toto Türkiye Kupası`nda oyuncularını göstermiş oldukları mücadeleden dolayı kutladığını söyledi.

Banvit'in başantrenörü Orhun Ene, Beşiktaş Milangaz'ı tebrik ederken, Onlarda zor şartlarda buraya geldiler. Tecrübeli oyunculardan kurulu iyi bir kadroları var. Bugün maçın sonunda daha organize olamadık, baskı sonucu hatalar yaptık. Buralarda tecrübeye gerek var. Beşiktaş Milangaz'ın bizden farkı tecrübeleri var. Tabi bu bizim için mazeret değil. Biz kendi organizasyonumuzu oynayabilsek kazanma şansımız olacaktı. Finale gelmek için çok çaba sarfettik. Oyuncularımız mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Kupa ve ligde yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.
Banvit'in tecrübeli ismi Erkan Veyseloğlu, ise kupada iyi oynadıklarını belirtirken, Final maçının ilk yarısında da iyi oynadık. Fakat ikinci devreye tutuk başladık ve Beşiktaş Milangaz'ın geriden gelmesine izin verdik ve kontrolü eline alınca maalesef kaybettik. İki takım hak ederek buraya geldi. Kupada iyi oynadık. Beşiktaş Milangaz'ı tebrik ediyorum. Şimdi önümüzde önemli bir Eurocup maçımız var. Onu düşüneceğiz” dedi. 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli