Orman İşletme şefi Andiç; "Ormanı sevgi korur"

Orman İşletme şefi Andiç;

Erdek, Orman İşletme Şefi Erdoğan Andiç, "Teknik ve teknolojik önlemlere rağmen, Ormanların en önemli koruyucu güvenliğinin vatan sevgisidir."

Bir süre önce Muş Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinden Erdek Orman işletme şefliğine atanan Erdoğan Andiç, Haziran ayı ile birlikte havaların ısındığını Ormanlar için en üst seviyede uygulanan koruyucu çabaya rağmen, Ormanların en önemli güvencesinin,  vatan sevgisi olduğunu söyledi.

Erdek Orman İşletme Şefi Erdoğan Andiç; “Erdek Orman işletme olarak 3 ayrı ekip ile 7/24 gözetimimiz altında olan olan Kapıdağ Ormanları, İlçe Kaymakamımız A. Atakan Atasoy'un da yakın takip ve ilgisi ile bugün Bakanlığımız tarafından tahsis edilen Yangın kulesindeki pist'e mücadele Helikopteri geldi. Yangın sezonu süresince en büyük güvencemiz olmasına rağmen, yine de Ormanı vatan sevgisi korur” dedi

Andiç, Kapıdağ Ormanlarının yaklaşık düzeni dolayısı ile günlük ziyaretçilerinin bir hayli fazla olduğunu, buna karşın ise Ormanda devriye gezen ekiplerin Orman içinde ateş yakılmasının ve gece konaklama yapılmasının yasak olduğu olduğu uyarısında bulunduklarını kaydetti.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı