Ormanlı`da ölümlü kaza

Ormanlı`da ölümlü kaza

Erdek Ormanlı(Şeytanköy) de Orman bakım çalışması yapan Ramazan Çimen(23)kullandığı traktörün devrilmesi sonucu hayatını kaybetti.

Erdek Ormanlı(Şeytanköy) de Orman bakım çalışması yapan Ramazan Çimen(23) kullandığı traktörün devrilmesi sonucu hayatını kaybetti.

Kaza geçtiğimiz Cuma günü meydana geldi.

Kapıdağ, Ormanlarının Bakım ve Temizlik ihalesini alan İsmail- Ali Özcan taşeronu yanında Traktör şoförlüğü yapan Ramazan Çimen geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti

Kaza Erdek İlçesi Ormanlı(Şeytanköy) vadisinde meydana geldi. Temizlik çalışmalarında kesilen ağaçları kullandığı traktörle depolama alanına çeken Ramazan Çimen, çektiği ağacın başka bir ağaca takılması üzerine kullandığı traktör dengesini kaybederek devrildi.

Traktörün devrileceğini anlayan Ramazan Çimen kendisini atmak istemesine rağmen devrilen traktörle, traktörün yaslandığı ağaç arasında sıkışarak yaşamını kaybetti.

Kaza`dan sonra olay yerine intikal eden Erdek Cumhuriyet savcılığı ilk inceleme sonrası hayatını kaybedeb traktör şoförü Ramazan Çimen`in naaşının adli incelemesi yapılması için Bursa Adli tıp kurumuna sevk kararı verdi.

Ramazan Çimen`in adli tıp incelemesi ardından alınan defin izni ile ailesinin ikamet ettiği Bandırma Şehir mezarlığına defnedildi.

23 Yaşında ailesinin geçimi adına verdiği ekmek kavğasını Kapıdağ doruklarında kaybeden Ramazan Çimen ve ailesinin aslen Dursunbey lçesinden olup uzun zamandır Bandırma da ikemet ettikleri öğrenildi.

42 Suriyeli mülteci bulundu

Öte yandan Ramazan Çimen`in hayatını kaybetmesi ile sonlanan kaza ardından olay yerinde inceleme yapan Jandarma Orman taşeronu İsmail-Ali Özcan`ın Türkiye`ye sığınan 42 Suriyeli mülteciyi izinsiz olarak ormanda çalıştırdığı ortaya çıktı.

Orman Taşeronu Özcan kardeşler savcılığa yaptıkları açıklamada günlük 35 tl ye çalıştırdıkları Suriye li mültecilerin sosyal güvencelerini sağlayacak, çalışma izinleri için 15 gün müsade istedikleri öğrenildi.



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı