Örnek davranış

Örnek davranış

Balıklı´dan THK´ya 1805 lira fitre-zekat

Erdek´e bağlı Paşalimanı Adası´nda yer alan Balıklı Mahallesi, Ramazan ayında, Türk Hava Kurumu(THK) tarafından dağıtılan fitre-zekat zarflarına toplam 1805 liralık bağışta bulundu.

Muhtarlığını Nihat Karışık´ın yaptığı mahallenin kışın 20, yazın ise 130 hane olduğuna işaret eden THK Erdek Şube Başkanı Temel Güven, şunları söyledi:

"Bu kadar küçük bir mahalle olmasına karşın bizim için önemli bu bağışın toplanmasında katkısı olan muhtarımız başta olmak üzere bağışta bulunan vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Bu arada, aldığımız bir karar uyarınca, en az 100 lira ve üzerinde bağış yapan vatandaşlarımıza teşekkür belgeleri vereceğiz. Balıklı Mahallemizden, Ali Yıldız da 100 lira bağışta bulundu. Yine Karşıyaka Mahallemizden Aziz Kocaveli, Mümin Yalçınkaya ve Hamdi Korkmaz da 100´er liralık bağış yaptılar. Bu vatandaşlarımız başta olmak üzere en az 100 lira bağış yapan vatandaşlarımızın teşekkür belgelerini önümüzdeki günlerde törenle vereceğiz. Hâlen fitre-zekat zarflarımızın geri dönüşü sürüyor."

               ADALARA HELİKOPTER

Marmara, Avşa, Paşalimanı ve Ekinlik adalarında yaşanacak sağlık sorunlarına gecikmeden müdahale edilmesi amacıyla bir helikopterin görevlendirilmesinin çok yararlı olacağına işaret eden Güven, "Bu konuda, Marmara Kaymakamlığı ve Belediye Bakanlığı´nın, Sağlık ve Sosyal Yardım Bakanlığı´na başvurusu olduğunu biliyorum. Dilerim bu girişim olumlu sonuçlanır ve adalar için bir helikopter görevlendirilir" diye konuştu.   Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Örnek davranış
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli