Örnek dayanışma

Örnek dayanışma

Tüketiciyi Koruma Derneği, Gönül paydaşları ile STS kahvaltısında buluştu.

Tüketiciyi Koruma Derneği, Gönül paydaşları ile STS kahvaltısında buluştu.

Bandırma’nın toplumsal beklentilerine çözüm odaklı faaliyet gösteren  “Tüketicileri koruma derneği” TÜKDER kurulduğu 1992 yılından günümüze ortaya koyduğu gönüllülük esasına dayalı faaliyetleri ile adından sıkça söz ettiren sivil toplum kuruluşlarından birisi.

Dönem Başkanlığını Nuray Hügül’ün üstlendiği TÜKDER dernek üyesi tüm paydaşlarının hazır bulunduğu “Yaza merhaba” kahvaltısı için Livatya STS oval salonda bir araya geldiler.

TÜKDER’in üyeler bazında birlik ve beraberliğini güçlendiren mevsimsel buluşmaların yaz periyodu için livatya STS oval salonda bir araya gelen gönül bileşenleri sıra dışı bir gün yaşadı. TÜKDER’in geniş kapsamlı Garden bahçe düzeninde düşünülen kahvaltı buluşması hava muhalefeti dolayısı ile STS’nin Oval salonuna alındı.

Son derece iç açıcı nezih bir atmosfere sahip STS oval salonda gerçekleştirilen açık büfe kahvaltı TÜKDER çevresini mutlu etti.

TÜKDER'in mevsimsel buluşmalarının bu dönemli STS buluşmasına Belediye Başkan yardımcısı Ozan Onur, Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat eşi Meclis üyesi Av. Merve Polat, Dursun Mirza, Fatma Sibel Salı Karabacakoğlu, TKP, Sol Parti, Kadın-Der, HDP, THM korosu, Balgöç, Taban hareketi, Güney Marmara dayanışması, ÇYDD, Balıkesir TÜKODER, CHP eski ilçe Başkanlarından Hüseyin Bahar'da katılımcılar arasındaki yerlerini aldılar.

Bandırma TÜKDER'in kurumsal kimliğini öne çıkartan livatya STS kahvaltı buluşması elbette sadece Bandırma eksenli STK ların katılımı ile noktalanmadı. Tükoder Genel Başkanı Aziz Koçal ile TükDer Genel Başkanı Nejdet Filizoğlu Bandırma'daki buluşmaya gönderdikleri tebrik, kutlama ve başarı dilekleri ile katkı sağladılar.



Anahtar Kelimeler: Örnek dayanışma
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı