Orta alana Furkan İlker Baştan geldi.

Orta alana Furkan İlker Baştan geldi.

Bandırmaspor geçen sezon Nazilli Bld.spor'da forma giyen Orta Saha futbolcusu Furkan İlker BAŞTAN ile 2 yıllığına anlaştı.

Bandırmaspor geçen sezon Nazilli Bld.spor’da forma giyen Orta Saha futbolcusu Furkan İlker BAŞTAN ile 2 yıllığına anlaştı.

Bandırmaspor, geçen sezon Nazilli Bld.spor forması giyen ve başarılı maçlar çıkartan 1982 Samsun doğumlu  Furkan İlker BAŞTAN ile anlaşarak Baştan’a 2 yıllık imza attırdı.

Süper Lig tecrübesi de yaşayan Baştan, Bandırmaspor Transfer Komitesi ile yaptığı görüşmenin ardından kendisini 2 yıllığına Bandırmaspor’lu yapan imzayı atıktan sonra yaptığı açıklamada  ‘’ geçen sezon Bandırmaspor’a karşı 2 maçta da forma giymiş her iki maça da gol atmayı başarmıştım. Şimdi ise Bandırmaspor forması ile başarılı olmak istiyorum. Bandırmaspor’a katkı sağlamak için buradayım. Hedefimiz geçen sene yaşayamadığımız şampiyonluk sevincini yaşamak’’ dedi.




taraftar
17.07.2013 00:25:55
Olmaz, olmaz. gene boş transfer yapıyoruz. Çok iyi dediğimiz oyuncuları devre arası gene göndeceğiz, çünkü vasat transfer yapıyoruz... Ben Bandırmasporda birşeyler değişti diye düşünürken Gene aynı tas aynı hamam devam...

  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı