Ortamı Ahmet Sancar hazırladı

Ortamı Ahmet Sancar hazırladı

Eski İlçe Spor Müdürü Ahmet Sancar, İl Spor Müdürü olduğu Burdur`a davet ettiği Hakan Şükür aynı zamanda hakkındaki iddiaları yanıtlama fırsatı buldu.






AKP Milletvekili Hakan Şükür`ü düzenlediği sosyal bir proje ile Burdur`a davet eden Burdur İl Spor müdürü Ahmet Sancar kendisine milli forma konseptinde Burdur`un plakasını taşıyan 15 numaralı formayı armağan etti.



Bandırma`da ilçe spor müdürü olarak görev yapan ardından Van il spor müdürü olan ve halen Burdur İl spor müdürü olarak görev yapmakta olan Ahmet Sancar başarılı yöneticiliğini zaman zaman sosyal projelerle motive ederek çevresinde sitayişle anılmasına neden oluyor.

Başarılı bürokrat bir dönemin Milli Takım Kaptanı ve uzun yıllara 9 numaralı formanın hem milli takımda, hemde Galatasaray`da başarıyla taşıyan AKP milletvekili Hakan Şükür`ü Burdur Engelliler derneği ile özel bir karşılaşma yapmak üzere kente davet etmesi, Hakan Şükür hakkında son günler medyaya yansıyan yanlış bir anlaşılmaya da açıklık getirilmesine zemin oluşturdu.

Burdur`da engellilerle maç oynayıp bol bol imza dağıtan Hakan Şükür en önemlisi hakkında çıkartılan ``Ben Türk değilim`` sözüne açıklık getirdi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı