OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı

OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı

Marmara Ana Metal ve Makine İhtisas OSB 4. Müteşebbis Heyeti İstanbul´da Toplandı

Marmara Ana Metal ve Makine İhtisas OSB 4. Müteşebbis Heyetsı İstanbulda gerçekleşti.

Bandırma Kaymakamı ve Müteşebbis Heyet Başkanı olarak Günhan YAZAR´ın başkanlığında İstanbul´da gerçekleştirilen toplantı ardından yapılan yazılı açıklamada;

/resimler/2019-6/14/2132529638261.jpg

            Müteşebbis Heyet Toplantısında Marmara OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Saadettin ÇAY, Bandırma Belediye Başkanı Sayın Tolga TOSUN, Balıkesir Sanayi Odası temsilcisi ve kurucu dernek üyeleri hazır bulunmuştur.

Bandırma Kaymakamı ve Müteşebbis Heyet Başkanı Sayın Günhan YAZAR Marmara OSB´nin Bandırma, Bölgemiz ve Ülkemizin gelecek vizyonuna yapacağı katkılardan dolayı müteşebbis heyet üyelerine teşekkür ederek toplantı açılışını yapmış, Türkiye´nin üretim, istihdam ve ihracatının önemli bir bölümünü bünyelerinde barındıran köklü sanayi kuruluşlarının iştiraki ile kurulan Marmara OSB´nin 15 Mart 2019 tarihinde yapılan son müteşebbis heyet toplantısından bu yana yapılan yönetim kurulu çalışma ve faaliyetleri Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Saadettin ÇAY tarafından müteşebbis heyete sunulmuş, diğer gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından müteşebbis heyet toplantısı Müteşebbis Heyeti Üyeleri ve Müteşebbis Heyet Başkanı Sayın Günhan YAZAR´ın iyi niyet dilekleriyle sona ermiştir.

Müteşebbis heyet toplantısının ardından Marmara OSB tanıtım, bilgilendirme toplantısı ve akşam yemeği gerçekleştirilmiş, toplantıya hali hazırdaki OSB Katılımcısı olan sanayicilerin yanı sıra, yeni fabrikalarını Marmara OSB´de kurmayı düşünen onlarca sanayici de katılmıştır. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Saadettin ÇAY tarafından Marmara OSB katılımcılarına ve programa iştirak eden konuklara Marmara OSB´nin kuruluşundan bugüne yapılan çalışma ve faaliyetleri ile süreçler hakkında bilgi verilmiştir. Kurulacak OSB´nin inovatif ve canlı yaşamına duyarlı yüksek teknoloji içerikli bir sanayi olacağını ifade etmiş ve katılımcılardan gelen soruları yanıtlamıştır.

Programda Bandırma Belediye Başkanı Sayın Tolga Tosun´da Bandırma ve bölgenin üretime yönelik gelecek stratejileri ile bilgi aktarmış, sanayicilerin Bandırmaya olan ilgi ve alakasına memnuniyetini ifade etmiştir.

Bandırma Kaymakamı ve Müteşebbis Heyet Başkanı Sayın Günhan YAZAR ise Bakanlık tarafından tescili ile birlikte Balıkesir Valimiz Sayın Ersin YAZICI´nın onayı ile Müteşebbis Heyet Başkanı olduğunu ifade ederek, Bandırma´nın ekonomik yapısı ile ilgili bilgi vermiş Sanayicilerimizin emek ve gayretleri ile gelinen noktadan memnuniyetini ifade etmiştir.

 Programa konuk olarak katılan TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Hakkı Köylü ise, Ülkemizin üretim ve ihracat üssü olmaya aday Marmara OSB´nin hayırlı olmasını dilerken girişimlerinden dolayı sanayicilerimizi tebrik etmiştir. Kamuoyuna saygı ile duyururuz."dendi.

/resimler/2019-6/14/2133271826504.jpg



Anahtar Kelimeler: Müteşebbis Heyet Toplantısı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli