Otobüsün altında 100 mt sürüklenmişti

Otobüsün altında 100 mt sürüklenmişti

Bahattin Karacan´ın yaşam mücadelesi 9 gün sürdü

Bandırma, Günaydın Mahallesi, G. Fevzi Çakmak Caddesinin uzun soluklu sevilen, sayılan esnaflarından "Camcı Bahattin" Bahattin Karacan (85) geçridiği trafik kazası sonucu kaldırıldığı Bandırma Devlet Hastanesindeki yaşam mücadelesi bu sabah vefat etmesi ile son buldu.

Savcılık Bahattin Karacan´ın kati ölüm raposu tanzimi için merhumun cenazesini Bursa Adli tıp kurumuna gönderdi. Karacan´ın cenazesi büyük bir olasılık ile Adli tıp dönüşü 3 Ekim Çarşamba günü defin edilmesi bekleniyor.

     Duran Halk Otobüsünün önünden geçmeye zamanı yetmedi.

Bandırma´nın sayılı ve saygın ailelerinden "Camcı" Bahattin Karacan(85) 24 Eylül Salı günü saat 13.30 sularında Ş.Süleymanbey caddesinden gelerek İnönü caddesini aşıp karşı yöne geçmek istediği anda 10 AAB 89 plaka sayılı Halk otobüsünün altında kalarak yaklaşık 100 mt sürüklenmişti.

Kaza, Liman önü merkez duraktan kalkan 10 AAB 89 plaka sayılı Halk Otobüsünün İnönü caddesini takipben Atatürk caddesi kavşağında bulunan trafik ışıklarını geçtikten sonra, İnönü-Ş.Süleymanbey caddelerinin kesistiği kavşağa yeni konulan trafik ışıklarında kırmızı ışık yanması nedeni ile durması, duran otobüsün önünden geçmek isteyen Bahattin Karacan´ın ise tam otobüsün önüne geldiğinde yeşil ışık yanması üzerine otobüs sürücüsünün önünde bulunan Bahattin Karacan´ı fark etmeyerek  hareket etmesi üzerine yaşlı adamı altına alarak metrelerce sürüklemesine neden olmuştu.

Yaklaşık 100 mt devam eden bu trajediyi E. İtfaiye sokak kavşağında karşı yönden gelen başka bir aracın fark ederek Halk Otobüsü sürücüsünü uyarması üzerine Otobüs durdurulmuş, altında kalıp sürüklenen Bahattin Karacan ise olay yerine intikal eden İtfaiye kurtarma ekipleri tarafından otobüsün kriko marifeti ile kaldırılarak altından alınıp, sedye ile konduğı 112 ambulansındaki ilk müdahalesi ardından kaldırıldığı Bandırma Devlet hastanesinde yoğun bakıma alınmıştı.

Bahattin Karacan´ın Bandırma devlet hastanesindeki yaşam kavgası 9 gün sürdü. Camcı Bahattin Karacan (85) tüm çabalara rağmen bu sabah hakkın rahmetine kavuştu.



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli