Otogar ve Galericiler Entegre Oldu

Otogar ve Galericiler Entegre Oldu

Girişi otogardan ayrı olacak sitenin içinde otopark ve 2 katlı sosyal tesis yer alacak.



Daha
önce eski hayvan pazarının bulunduğu alana inşa edilmesi
planlanan ancak daha sonraki toplantılarda yeri konusunda başka
fikirler ortaya atılmasından sonra proje hakkında tekrar bir plan
değişikliği yapılan galericiler sitesi için en uygun yer yeni otogar' ın yapılacağı alan oldu. Girişi otogardan ayrı olacak sitenin içinde otopark
ve 2 katlı sosyal tesis yer alacak.  


Konu ile yakından ilgilenen Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, yeni otogarın projesinde değişiklik yaptırarak galericiler sitesini de bu projenin içine dâhil etti.

Dün Gönen belediyesi meclis Salonu'nda galericiler ile bir araya gelen Başkan yakar, yeni projeyi galericilerle paylaştı ve proje hakkında teknik bilgiler verdi.

Toplam 27.500 metrekarelik alanın ön tarafında 13.500 metrekarelik yeni otogar, hemen arkasında ise 14 bin metrekarelik galericiler sitesinin yer aldığı projeyi olumlu karşılayan galerici esnafı, kendi sitelerinin içinde iki katlı bir de sosyal tesisin olmasını oldukça iyi düşünülmüş bir proje olarak yorumladılar.

Proje hakkında tam olumlu görüş alınması halinde çalışmalar bir an önce başlanacağını açıklayan Başkan Yakar, amaçlarının esnafın fikrini de alarak projeyi en güzel şekilde Gönen'e kazandırmak olduğunu söyledi.

Toplam 33 dükkânın yer alacağı projede 17 adet 170 metrekarelik 16 adet de 230 metrekarelik dükkân inşa edilecek. Dükkânların satış şartları ve bedelleri daha sonra yapılacak toplantılarda ele alınacak.

Başkan Yakar fiyatlar konusunda da bir açıklama yaparak, ilçede rayiç bedellerinin zaten belli olduğunu, inşaat maliyetlerinin de belli olmasından sonra belediye olarak esnafa kolaylık sağlayacaklarını söyledi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli