Otogar`da hırsızlık

Otogar`da hırsızlık

Çaldığı çanta ile Bursa da yakalandı




Önceki gün
saat:16.00 sularında Bandırma otogarında meydana gelen hırsızlık olayında B. A. çantasının çalındığı bilgisi üzerine Asayiş Büro Amirliği ekipleri olay yerine süratle intikal ederek duruma müdahale etti.
Hırsızlık olayı ile ilgili ilk sorgulamada  çantasınının içerisinde 5.000 Amerikan Doları, çeşitli bankalara ait 32.000 TL ve 307.000 Amerikan Doları bulunan hesap cüzdanlarının olduğu ve şüphelinin eşgal bilgileri hakkında bilgi vermilmesi ile başlayan operasyon Bursa da zanlının yakalanması ile son buldu..


Asayiş Büro Amirliği ekipleri eşgal bilgileri ve çantanın özellikleri doğrultusunda otogarın güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu şüpheli şahsın Bursa ya giden otobüse bindiği tespit edildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçilerek şüpheli hakkında gerekli bilgiler verilerek Bursa otobüs terminalinde şahsın çanta ve para ile yakalanması sağlanması sağlandı

Şüpheli M.E Bursa ilinde yakalandıktan sonra Bandırma ya getirilerek hakkında düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte çıkarıldığı Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığınca  tutuklanmıştır tutuklanarak ceza evine kondu.







































Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 28.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 28.4 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Cumartesi 30.9 ° / 13.4 ° Güneşli