Otomobil Traktör'e çarptı 3 yaralı

Otomobil Traktör

Bandırma-Susurluk karayolu, Göbel yakınlarında meydana gelen kazada, Otomobil Traktöre çarptı 3 ciddi anlamda yaralı var

Bandırma-Susurluk karayolu, Göbel bölgesi, Fide Salça & konserve fabrikası kavşağında meydana gelen Trafik kazasında  10 HY 206 plaka sayılı özel otomobil, çift römorkla fabrikaya salçalık biber taşıyan 16 TN 754 plaka sayılı traktöre çarptı.

Feci kazada her iki araçta büyük ölçüde hasar meydana geldi.  İ.Ö. nün kullandığı 16 TN 754 plaka sayılı çift Römorklu traktör ve bir römork devrilirken, römorkta bulunan biberler yola saçıldı.

Kazanın etkisi ile savrularak devrilen 10 HY 206 plaka sayılı özel otomobil hurdaya dönerken sürücüsü N.S yaralandı beraberinde bulunan eşi E.S ise hayati önem arz edecek şekilde yaralandı.

Kaza çevreden yetişenlerin yardımı ve durumun acil ekiplerine bildirilmesi sonucu kaza yerine intikal eden B.B.Ş.B Susurluk itfaiye ekipleri kazaya ilişkin yaralıları araçlardan çıkartarak 112 ekiplerine teslim ederken, Bölge Trafik ekipleri ile Göbel jandarması kaza yerinde önlem aldılar ve kazaya ilişkin rapor hazırlandı.

 



Anahtar Kelimeler: Otomobil Traktör' çarptı yaralı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı