Otomobiller, Çocuklardan önemli mi?

Otomobiller, Çocuklardan önemli mi?

Çocuklar için yetersiz olan Vecihibey Ortaokulu bahçesi, İlçe müdürlüğünün otoparkına dönüştürülüyor.

Bandırma’da kent içinde bulunan eğitim kurumlarının yetersiz kalan oyun bahçeleri yaz aylarında otoparka dönüştürülme düşüncesi, bu kız kış moduna uyarlanarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün otoparkına dönüştürülmek istenmesi velilerin tepkisine neden oldu.

Milli Eğitim müdürlüğü daha önce 4 araçlık bir bölümü tel örgü ile ihata altına alarak okulun Milli Eğitim müdürlüğü girişini okula kapatırken, şimdide park yerinin yetersiz kaldığı gerekçesi ile ihatayı genişleterek okul bahçesinin bir bölümünü daha kapatmak isteği velilerden tepki almasına neden oldu.

Özellikle okul sporlarında önemli performansa sahip Vecihibey okul takımlarının çalışmalarına yetersiz kalan okul bahçesi şimdide otopark ihtiyacı nedeni ile daraltılmak istenmesi velilerin tepkisine neden oldu.

Bir grup okul velisi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün otopark haline getirmek istediği bahçe yerine, Terziler caddesinin müdürlük önünde bulunan bölümün Belediye tarafından kuruma otopark olarak tahsis edilmesinin daha uygun olacağı belirtildi.



Banban
9.12.2014 11:13:19
Kaç çalışanı var emniyet oto parkını kullansınlar özel bir kart ile girip çıksınlar oraya çocuklar parmaklıklar arasından oyun oynamak için giriyor beyfendiler araçlarını parketsin diye demekki bu işte para var eskiden bir ara otoparktı zaten tekrar istenmesi altında başka şeylerin olduğunu açıklar öğrencilere kilit arabalara serbest çok yanlış bir uygulama olur

  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı