Otopark gelirleri Büyükşehir`e

Otopark gelirleri Büyükşehir`e

Uğur, ``Paralar bana gerekli....``

Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur başta Balıkesir olmak üzere merkezi kentlerde otopark ve otopark için kullanılan ana yoların gelirlerini istedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur`un bu açıklaması oto park gelirleri ile lig mücadelelerini sürdüren kulüplerde  infial yarattı.

Siyasi çevreler Balıkesirspor konğresinde Başkan Edip Uğur`un adayı Dr. Feyyaz Çiftçi`nin seçilememesi sonrası yaptığı açıklamalarda gelecek anına mesajların gizli olduğu ifade edilerek, satır aralarında gizli kalan ayrıntıların bugün alınan kararların günler önceden habercisi olduğu ve uygulamaların sürpriz değil tamamen siyasi olduğu kaydediliyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur`un yeni uygulamasını sadece ana cadde ve otoparklarla sınırlı kalmayıp özellikle Edremit, Ayvalık, Erdek ve Bandırma`da sahillerin kullanım tasarrufunuda Büyükşehir`e aktararak yerel Belediyelerin gelir bütçelerine önemli darbe vurması bekleniyor.

AKP`nin sahillerde kaybettiği seçimlerin rövanşı olarak gösterilen uygulamalar kapatılan 33 belde Belediyesi araçlarınıda etkiliyor.

Özellikle kaybedilen Belediyelerin belde araç parkları merkeze çekilerek iç bölgelerdeki AKP li Belediyelerin araç parkları güçlendiriliyor.




Anahtar Kelimeler: Uğur Paralar bana gerekli
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı