Oya YÜCEL ‘’CANLA BAŞLA BANDIRMA İÇİN ÇALIŞACAĞIZ’’

Oya YÜCEL ‘’CANLA BAŞLA BANDIRMA İÇİN ÇALIŞACAĞIZ’’

AK Parti Belediye Başkan A. Adayı Oya Yücel, “Canla, başla çalışacağız” Sloganıyla dur durak bilmeden çalışıyor.

AK Parti Belediye Başkan A. Adayı Oya Yücel, “Canla, başla çalışacağız” Sloganıyla dur durak bilmeden çalışıyor. 

04 Ocak Salı günü Bandırma Ziraat Odasını ziyaret ederek oda başkanı Süleyman Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Oya Yücel ziyaret esnasında; “Odalarımız Bandırmamızın en önemli paydaşları arasında yer almaktadır. Oda başkanlarımız da atanarak değil, seçimle halkın içinden görevlerinin başına gelmektedir. Şehrimizin sorunlarının tespitinde ve çözümünde söz sahibi olarak güzel yarınların yakalanmasında büyük rol oynayacaklar uyumlu çalışma ve işbirliği ile daha güzel işleri birlikte yapacağız.’’ Dedi.

 Konuşmasının sonraki kısmında Yücel; “Belediyecilikten uzak biri değilim, halen Bandırma Belediyesi Meclis Üyesiyim öncesinde Bandırmanın görev yapan ilk Kadın Muhtarı olarak üç dönem görev yaptım gerek Bankacılık gerekse yerel yönetimlerdeki görevlerim esnasında hep halkla iç içe olan biri olarak sorunlara hakimim ve yeni Bandırma vizyonu için projelerimiz çözüm yollarımız hazır.” Dedi.

Ziraat Odası Başkanı Dönmez; “Oya Yücel’i çok iyi tanıdığını ona güvendiğini belirtirken, Yücel’in babası da 25 yıl Manyas Ziraat Odasında 2.Başkanlık yapmış beraber çalıştığımız değerli abimizdir.” dedi. 

Dönmez konuşmasının diğer kısmında; “Bizde Bandırmaya hizmet etmek için çalışmaktayız. Belediye ile birlikte çalışmaktan onur duyarız.” diyerek Oya Yücel’e ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Oya Yücel gün içinde Paşakent ve Paşakonak muhtarlıklarını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.  Ayrıca Kadın Kolları Kurucu üyelerinden Fatma Erol’un cenazesine katılarak ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Oya Yücel akşamda kırsal mahallelerden Sahil Yenice’yi ziyaret etti. 

Köy sakinleri ve muhtarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi ve projelerinden bahsetti yoğun ilginin olduğu Yücel; “Güzel Bir Bandırma için ‘CANLA BAŞLA’ çalışacağım.” dedi.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı