Oya Yücel, kadın işçilerin çağrısına kayıtsız kalmadı

Oya Yücel, kadın işçilerin çağrısına kayıtsız kalmadı

Ekseriyetle Kadın işçilerin mesai yaptığı "Yayla kardeşler" işyerinden davet alan AK Parti Belediye Başkan A. Adayı Oya Yücel çağrıya kayıtsız kalmadı.

Ekseriyetle Kadın işçilerin mesai yaptığı "Yayla kardeşler" işyerinden davet alan AK Parti Belediye Başkan A. Adayı Oya Yücel  çağrıya kayıtsız kalmadı.

Bandırma Balıkesir karayolu üzerinde faaliyet gösteren “Yayla Kardeşler” işletmesinde ekseriyetle kadın işçilerin mesai yaptığını öğrenen Oya Yücel beraberindeki siyasi ekibi ile gittiği Yayla kardeşler işletmesinde Başkan gibi karşılandı.

Yayla Kardeşler işletmesinde kadınlarla sohbet eden, aile, sağlık, çocukların okulları derken ülke gündeminde önemli yer teşkil eden 31 Mart Mahalli seçimleri ziyaretinin amaç ve gayesini anlatan Oya Yücel, Aday olarak gösterildiği takdirde Bandırma'nın ötelenmiş beklentilerini yaşama geçirme anlamında 7/24 mesai vereceğini, özellikle de kadın çalışanların Bandırma Belediyesindeki yerinin ayrı olacağını söyledi.

Yayla Kardeşler Mermer Sanayide işletme sahipleri Sabri & Mustafa Yayla ile de konuşan Oya Yücel, Bandırma'nın seçilmiş ilk kadın muhtarı olarak, bugün meclis üyesi olarak görev yapmaktan onur duyduğu, Bandırma Belediyesine ilk kadın Belediye Başkanı olarak seçilmesini yine en çok kadınların istekli olduğunu söyledi.

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı