Oya YÜCEL, teşkilatlara teşekkür etti.

Oya YÜCEL, teşkilatlara teşekkür etti.

Oya Yücel, Yaklaşık 3 ay süren Aday adaylığı süresinde, kendisine büyük destek veren parti teşkilatlarına teşekkür etti.

Aday Adayı Oya YÜCEL  AK Teşkilatlara Teşekkür etti.

AK Partinin sahadaki tek aday adayı, Merkez ve Kırsal 55 mahalleyi ziyareti, gerek İş dünyası gerek STK larda, misafir olduğu hanelerde büyük ilgi gören AK Parti Bandırma Belediye Başkan A. Adayı Oya Yücel  yaptığı yazlı açıklama ile teşkilatına teşekkür etti. 

Oya Yücel; ‘’Aday adaylığım sürecinde desteklerini esirgemeyen tüm Bandırmalı hemşerilerime, özellikle kadın seçmenlerimize ve benimle birlikte durmadan yoğun bir tempoda koşturan çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. 
Partimiz adayını açıkladıktan sonra bize düşen görev onu desteklemektir. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmazı son derece başarılı geçen mevcut görev dönemini takiben yeniden seçtirmek, onunla birlikte Bandırma belediye başkanlığını da partimize kazandırmak ve Türkiye sathında partimizin oyunu arttırmak için var gücümle çalışacağımı bildirir, tüm partili adaylarımıza başarılar dilerim.’’
Oya YÜCEL
AK Parti Kadın Kolları Başkanı 
Bandırma Belediye Meclis Üyesi



Okan Gurler
2.02.2024 22:07:47
İşte böyle kostururdurursun sonra kenara ativerirler. Akp zihniyeti bunun adı

Ömer Dalkılıç
3.02.2024 10:10:50
Hem Oya hanımın hem Mehmet Doğan'ın hakkı yenildi. Tek adam zihniyeti tam olarak işte bu. Verilen emeklere üzülür insan.

Anahtar Kelimeler: YÜCEL teşkilatlara teşekkür .
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı