"Oya YÜCEL Yılmaz"

Yücel Yılmaz Büyükşehir'in yeni siyasal yapılanması için harekete geçti. İlçe Başkan aday adayları ile görüşen Yücel Yılmaz, 31 Mart'ta güney Marmara'da Bandırma, Gönen ve Erdek ve Manyas'ın AK Belediyecilik hizmetine kavuşturmalı

31 Mart 2024 te yapılacak mahalli seçimler için hazırlık çalışmalarını sürdüren siyasi partiler, öncelikle seçime talip olan aday adayları bazında ön görüşme ve temasları sıklaştırdı.

Aday adayları ile temaslarını sıklaştıran Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz bu anlamda AK Parti Bandırma Belediye başkan aday adayı Oya Yücel ile özel bir görüşmede bulunarak Bandırma'nın yanı sıra Erdek, Gönen ve Manyas'ın da AK Belediyecilik hizmetinden yararlanması gerektiğine temas etti.

Aday adaylıkları noktasında yapılan başvuruların parti için zenginlik olarak değerlendiren Yücel Yılmaz, gerek genel merkez gerekse Büyükşehir anlamında yapılan bir dizi kamu oyu çalışması ardından kazanma şansı en yüksek isimlerin aday yapılacağını, aday açıklanması ardından ise tüm aday adaylarının tek yumruk olarak bir çatı altında toplanarak 31 Mart'a kilitleneceğini söyledi.



Anahtar Kelimeler: " YÜCEL Yılmaz"
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı