Özdemir, anneleri unutmadı

Özdemir, anneleri unutmadı

Bandırma Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir: ?Annelerimiz, en değerli hazinemiz?

 

Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, ?Anneler Günü? mesajı yayınladı.

/resimler/2016-5/6/1756077358182.jpg

Özdemir, mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi:

?Sevgi, bu dünyayı güzelleştiren ve yaşanabilir kılan mucizevi bir anahtardır. Annelerimiz ise sınırsız sevgileri ve fedakârlıkları ile hem ailenin, hem de toplumun yapı taşlarını oluşturmaktadır. Her birimizin ilk öğretmeni, yol göstericisi ve hayatımız boyunca bitmeyen özverisiyle daimi destekçisi, annesi olmuştur. En değerli hazinelerimiz olan annelerimiz, sevgi ve saygının en güzeline layıktır. Bu duygu ve düşüncelerle hayatımızın her alanına önemli dokunuşları ile renk katan, başta üniversitemiz öğrencilerinin anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü´nü içtenlikle kutluyor ve tüm annelerimize sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler diliyorum.?

/resimler/2016-5/6/1759249237093.gif

 

 

Rektörden Hıdırellez açıklaması

?Hıdırellez, gelenek ve göreneklerimizin önemli bir parçasıdır?

/resimler/2016-5/6/1757175640775.jpg

Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, ?Hıdırellez? ile ilgili basın açıklaması yaptı.

   Özdemir´in açıklaması şöyle:

?Baharın gelişini, doğanın yeniden hayat bulmasını simgeleyen Hıdırellez, binlerce yıllık zengin kültürel birikimimizin en güzel örneklerindendir.

Bir ülkenin kültürünü oluşturan önemli unsurların başında gelenek ve görenekleri gelmektedir. Bu zengin kültürel mirasımıza sahip çıkmak ve gelecek kuşaklara aktarmak da, başta bizlerin olmak üzere her vatandaşın görevleri arasındadır.

Hıdırellez ile birlikte can bulan doğa, bizlere onu korumamızı hatırlatarak birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmektedir. Güzel günlerin müjdecisi anlamına gelen Hıdırellez´in, tüm dünyada hakim olduğu güzel günlere vesile olması temennisiyle, başta Bandırma olmak üzere tüm vatandaşlarımızın, üniversite mensuplarımızın ve öğrencilerimizin Hıdırellez Günü´nü kutluyor, sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum.?



Anahtar Kelimeler: Özdemir anneleri unutmadı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli