Özdemir, Mazbatasını il Başkanlığına ulaştırdı

Özdemir, Mazbatasını il Başkanlığına ulaştırdı

Önceki hafta gerçekleşen görkemli kongre ile başkanlığını resmen tescil eden DEVA Bandırma İlçe Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir, mazbatasını il başkanlığına sundu.

Siyaset arenasının yeni yüzlerinden Demokrasi ve Atılım Partisi Bandırma İlçe Başkanlığı, önceki hafta Genel Başkan Ali Babacan'ın katılımı ile gerçekleştridikleri kongre ardından seçim kurulundan aldıkları mazbatayı il başkanlığına sundular.

DEVA Bandırma ilçe Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir beraberinde İlçe Sekreteri Onur Korkmaz, İlçe Teşkilat Başkanı Kudret Kahraman  ve İlçe Yerel Yönetimler, Şehircilik ve Çevre Başkanı Ergin Duman ile birlikte gittikleri Balıkesir'de mazbatalarını ile Başkanı Av. Kemal Aydemir'e sundular.

Zor bir süreçte kuruluş çalışmalarını tamamlayıp, ilçe kongresini gerçekleştiren DEVA Bandırma İlçe Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir, "Genel başkanımız Ali Babacan'ın kullandığı dil, üslup ve halkın gözündeki özgüven ile kısa zamanda yapılanmamazı gerçekleştirip, genel kurulumuzu yaptık, Genel başkanaımız sayın Ali Babacan'a bizim davetimize icabet ederek Bandırma'dan ülke siyasetine seslenmesi moral ve motivasyonumuzu daha da arttırdı. Bugün Mazbatamızı alıp,teşkilat yapılanmamızı tescil etmemiz ardından Balıeksir'e giderek görev mazbatamızı il Başkanımız sayın Av. Kemal Aydemir'e teslim ettik, İl, ilçe ve Genel merkez üçgeninde oluşturulan koordinasyon sonucu, Güzel Bandırma'mızı geleceğine nüfus edecek yapılanma, üye kaydı ile Deva'mızı üye bazında daha üst rakamlara taşımanın yanı sıra, toplumsal beklentilere yönelik insan odaklı proje ve programlarımızı il iletişimli Ankara ile yaylaşmak istiyoruz." dedi.

DEVA Balıkesir İl Başkanı Av. Kemal Aydemir, Dr. Ayşegül Özdemir Başkanlığında oluşan DEVA Bandırma ilçe yönetimini kutlayarak, bundan sonraki çalışmalarından başarılar diledi.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı