Özel eğitimde çıtayı yükselttiler

Özel eğitimde çıtayı yükselttiler

?Özel Eğitim Materyal ve Etkinlik? te Başarılı Öğretmenler Ödüllendirildi

   Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği (TOGEMDER) iş birliği ile düzenlenen ?Özel Eğitim Materyal ve Etkinlik Yarışması? na katılım sağlayan ve başarılı olan öğretmenlerimize  ?Teşekkür? ve ?Katılım? belgeleri İl Milli Eğitim Müdürümüz Yakup Yıldız tarafından törenle verildi.

/resimler/2017-6/16/0059054827179.jpg

?ÖZEL EĞİTİMİN KALİTE ÇITASINI YÜKSELTMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ?

  ?Özel Eğitim Materyal ve Etkinlik Yarışması? hakkında bilgi veren  Özel Eğitim Biriminden sorumlu İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fahri Acar, özel eğitim ve rehberlik hizmetleri alanında öncü bir il olma vizyonuyla hareket eden ekibimizin 2016-2017 eğitim öğretim yılında ülkemizde ilk kez düzenlenen ?Özel Eğitim Materyal ve Etkinlik Yarışması´na 13 eserle katıldığını belirttiği konuşmalarını şöyle sürdürdü: ?Ülke genelinde yarışmaya 700 başvuru yapılmış olup değerlendirme sonucunda 20 materyal ve 20 etkinlik olmak üzere toplamda 40 ürün ödül almaya hak kazanmıştır. İlimizi temsilen 13 materyal ve  ödüle layık görülen 40 eserden 4´ünün ilimize ait olması gurur vericidir. Bu anlamda özel eğitim alanında mesai harcayan idareci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. İnşallah bu sene ilimizden daha nitelikli ve geniş bir katılım hedefliyoruz. Biz özel eğitim alanındaki genç, dinamik ve heyecanlı ekibimizle her yeni ve güzel çalışmanın içinde yer almak istiyoruz. Balıkesir´de eğitimde yüzde yüz erişimi sağlamış, taşıma sorununu çözmüş, bütün engelli öğrencilerin eğitime ulaştırmış illerin başında geliyoruz. Onun da memnuniyetini paylaşmak istiyorum. Özel eğitimin kalite çıtasını  yükseltme anlamında ekibimizle çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Sayın Genel Müdürümüzün yarışmaya katılan tüm öğretmenlerimize gönderdiği ?Katılım? ve ?Teşekkür? belgelerini burada öğretmenlerimize takdim edeceğiz. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim.? dedi.

?YAPACAĞINIZ HER GÜZEL ÇALIŞMADA SONUNA KADAR YANINIZDAYIZ?

  İl Milli Eğitim Müdürümüz Yakup Yıldız, eğitim alanının bu zor ve önemli alanında göstermiş oldukları başarı için öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirttiği konuşmalarında, ?Özel eğitim alanında epey bir mesafe kat ettik. Balıkesir genelinde öğretmenlerimizin gösterdiği ciddi gayret neticesinde güzel hizmetler yapılmakta. Ülke genelinde düzenlenen ?Özel Eğitim Materyal ve Etkinlik Yarışması´nda ödül alan  40 eserden 4´ünün yani yüzde onluk payın ilimize ait olması bizler için gurur verici. İnşallah, önümüzdeki yıl hedeflerimizi daha da yükselterek daha iyi noktalara ulaştırırız. Sayın Valimizin himayelerinde başlatılan ve Balıkesir genelinde farklı etkinlik ve projelerle bir sinerjiye dönüşen BENGİ projesine sağlayacağınız katkılarla Türkiye´nin 81 iline örnek teşkil etmek istiyoruz. Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yapacağınız her güzel çalışmada sonuna kadar yanınızda olacağız. Emek ve gayretleriniz için teşekkür ederim.? dedi.

  Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ?Özel Eğitim Materyal ve Etkinlik Yarışması? na katılarak ?Katılım? ve ?Teşekkür? belgesi almaya hak kazanan öğretmenlerimize belgeleri, İl Milli Eğitim Müdürümüz Yakup Yıldız tarafından takdim edilmesinin ardından tören sona erdi.

Törende,  BANDIRMA Şehit Öğretmen Mustafa Boz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Eyüp Tezcan Köse,

BANDIRMA Atatürk Özel Eğitim İlkokulu/Ortaokulu Müdürü Algan Kartal,

BURHANİYE Ticaret Odası Özel Eğitim Uygulama Merkezi Ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürü Oktay Ertaş,

EDREMİT  Hamiyet-Feridun Sözen Özel Eğitim Uygulama Merkezi  Müdürü Altan Demirel,

EDREMİT  Hamiyet-Feridun Sözen İlkokulu Müdürü Dilek Ekizer,

ALTIEYLÜL Konakpınar Köyü Şehit Jandarma Başçavuş Ebru Serpan İlkokulu Müdürü Bülent Karaman,

Susurluk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Karahan´a teşekkür belgesi,

BANDIRMA  Şehit Öğretmen Mustafa Boz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğretmeni Necmiye Gür,

ALTIEYLÜL Konakpınar Köyü Şehit Jandarma Başçavuş Ebru Serpan İlkokulu öğretmeni Asiye Arslan´a ise katılım belgeleri verildi.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli