Özel Emeklilik Planı

Özel Emeklilik Planı

Anadolu Hayat Emeklilik´ten Çiftçilere Özel Emeklilik Planı

Anadolu Hayat Emeklilik´in çiftçilere özel hazırladığı emeklilik planında, çiftçilere uygun ödemeler ile birikim yapma imkanı sunulurken yüzde 25 devlet katkısı avantajından da yararlanıyorlar.

/resimler/2018-5/13/2105369836118.jpg

Anadolu Hayat Emeklilik´in Çiftçilere Özel Emeklilik Planı, çiftçilere bütçelerini sarsmadan birikim yapma ve emeklilik döneminde ek gelir elde etme imkanı sunarken, aile bireylerine de aynı avantajlarla emeklilik fırsatı tanıyor. Özellikle kırsal kesimde yaşayan ve geçimini tarım faaliyetleri üzerinden sağlayan, hasatlar sebebiyle ödemeleri dönemsel olarak gerçekleştirmek isteyen çiftçiler ve aile üyelerine özel olarak hazırlanan emeklilik planında, yüzde 25 devlet katkısı da elde ediliyor.

Sosyal güvenlik danışmanlığı, hukuki danışmanlık gibi özel hizmetler ve 125 TL´den başlayan katkı payı ile emeklilikte ek gelir elde etme imkânı sunan plan hakkında bilgi veren Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürü M. Uğur Erkan, planın tüm detaylarının çiftçilerin ve ailelerinin ihtiyaç ve beklentileri göz önüne alınarak belirlendiğini söyledi. Bu yeni ürünle, çiftçilerin ve ailelerinin sisteme dahil olma oranlarını artırmayı hedeflediklerini belirten Erkan, ?En temel amacımız bireysel emeklilik sistemini yaygınlaştırarak, daha çok kişinin sisteme dahil olmasını ve emeklilikte elde edecekleri ek gelirle geleceklerini güvence altına almalarını sağlamak. Sahip olduğu özelliklerle son derece avantajlı olarak sunduğumuz Çiftçilere Özel Emeklilik Planı´mızla çiftçilere daha güvenli bir gelecek için destek olacağız? dedi.

/resimler/2018-5/13/2106114055429.jpg

Anadolu Hayat Emeklilik hakkında:

Bireysel Emeklilik ve Hayat Sigortaları alanlarında hizmet sunan Anadolu Hayat Emeklilik, 1990 yılında ?Türkiye´nin ilk hayat sigortası şirketi? olarak kuruldu. Halka açık ilk emeklilik şirketi olan Anadolu Hayat Emeklilik, Hayat Sigortaları ve Bireysel Emeklilik Sistemi ile en büyük fon yaratan şirket olma özelliğini taşıyor. 1 milyon 145 bini aşan katılımcı sayısıyla Anadolu Hayat Emeklilik, sistemdeki öncü konumunu korumaya devam ediyor. Sistemden emekli olan kişi sayısında da lider pozisyonunu güçlendiren Şirket, Sistem emeklilerinin yüzde 25´ine sahiptir. Genel Müdürlüğü İstanbul´da bulunan Şirketin; İstanbul (3), Ankara (2), Adana, Bursa, İzmir, Antalya, Kocaeli ve Trabzon´da Bölge Satış Müdürlükleri ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti´nde Şubesi bulunuyor. Anadolu Hayat Emeklilik 509 kişilik direkt satış ekibi, 250´ye yaklaşan özel acentesi, Türkiye İş Bankası ve Anadolubank´ın toplam bin 500´e yaklaşan banka şubeleri aracılığıyla hizmet sunuyor.

/resimler/2018-5/13/2051524507381.jpg

            M.Uğur Erkan Anadolu Hayat Emeklilik genel müdürü



Anahtar Kelimeler: Özel Emeklilik Planı
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu