Özel Güvenlikte "DEMİR" farkı

Özel Güvenlikte

Özel Güvenlik Dünyasının önde gelen ismi Arif Demir, sisteme realize olan yeni güvenlik okulunu hizmete soktu.

Özel Güvenlik Eğitim Kurumuları dünyasında uzman isim Arif Demir 25 yıl jandarma'da 15 yıl özel güvenlik tecrübesiyle oluşturduğu güçlü uzman eğitici kadrosuyla özel güvenlik temel ve yenileme eğitimi noktasında işyerini açtı.

Arif Demir, Bandırma Kaşif Acar Caddesi, sevgi yolu  Kozluoğlu Apt. Kat:2 de hizmete açtığı yeni Özel güvenlik temel ve yenileme eğitim okulu ile sektörün içinde yepyeni bir marka oluşturdu.
Meslek sahibi olmak ve mesleğinde kendisini geliştirmek isteyen gençlere yönelik çabası ile tanınan "Özel Demir Güvenlik Eğitim Kurumu" kurucusu Arif Demir, Silahlı kuvvetlerdeki görevinin tamamlaması ardından başlattığı karıyer çalışmasını Halkla ilişkiler, İşletme, Uluslararası ilişkiler fakülteleri, Bursa Uludağ Üniversitesinden Uzlaştırma komisyonu sertifikası yanı sıra halen lojistik yönetimde yüksek lisansına devam ediyor.

Eğitimdeki bireysel açılımını uzmanlık dalında daha üst nokatalara taşıyacak çabaları ötelemeyen Demir Özel Güvenlik Eğitimi kurumu" kurucusu Arif Demir yaptığı açıklamada "Kalite asla tesadüf değildir, düzgün, düzenli ve sisteme dayalı devamlılık isteyen Güvenlik ciddi ve sorumluluk isteyen bir sektördür, Demir Özel Güvenlik olarak gelinen noktada ortaya koyduğumuz çaba, sektörde yakınen bilinmektedir." dedi.
GSM : 0 507 715 01 55  -  0505 503 23 32   Tel : 0266 714 20 20



Anahtar Kelimeler: Güvenlikte "DEMİR" farkı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı