Özel İdarespor No Stop

Özel İdarespor No Stop

Süper Amatör Ligde mücadele eden İl Özel İdarespor şok bir kararla ligden çekilme kararı aldı.


Süper Amatör Ligde mücadele eden İl Özel İdarespor şok bir kararla ligden çekilme kararı aldı.  Son Altınoluk deplasmanına gitmeyen , Ferruh Çağan ile yolları ayıran ve oyuncularından takımdan ayrılması ile sadece 7 oyuncusu kalan Sarı- Lacivertli ekip ligden çekilme kararı aldı. Önceki gün toplanan yöneticiler aldıkları kararın ardından sezonun kalan bölümünde maçlara çıkmayacaklarını bildirerek ligden çekildiklerini açıkladı.

Yönetim tüm futbolcularına teknik ekibe göstermiş oldukları fedakârlıktan dolayı teşekkür etti. İl özel İdarespora ve Amatörspora destek vermeyen kör zihniyete ise sitem duydular. Türk sporu için çalışmalarını, gençleri bırakmamak için onların spor sevgilerini bazıları gibi hiçe saymamak için genç takımlara devam kararı aldılar.

Geçen yıl namağlup bir şekilde şampiyon olarak Süper Amatör'e yükselen İdarespor sezon başından beri yaşadığı sıkıntılar nedeniyle daha fazla mücadele edemedi. Ligden çekilen İdarespor önümüzdeki sezon tekrar 1.Amatör Ligde mücadele edecek. 





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı