Özel. M. B. O Başarılı Öğrencilerini Ödüllendirdi

Özel. M. B. O Başarılı Öğrencilerini Ödüllendirdi

Gönen'de Eğitim-Öğretim faaliyetleriyle göz dolduran Özel Mahmut Bayram Ortaokulu 26-27 Kasım'da yapılan 1. TEOG sınavında başarılı olan öğrencilerini ödüllendirdi.

Gönen’de Eğitim-Öğretim faaliyetleriyle göz dolduran Özel Mahmut Bayram Ortaokulu 26-27 Kasım’da yapılan 1. TEOG sınavında başarılı olan öğrencilerini ödüllendirdi.   

Okul Müdürü Nesim KOTAN "Öğrencilerimizi başarısından dolayı kutluyor ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve ailelerini tebrik ediyorum. 1. TEOG sınavında 8.sınıf öğrencilerimizin 120 sorudan 99 doğru ortalamasıyla kitlesel başarıda Gönen birincisiyiz. Okul olarak başarıyı artırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Akademik başarının yanında sosyal, kültürel alanda da öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmenin gayreti içindeyiz.

TEOG sınavının yanında okulumuzda sportif ve kültürel faaliyetlerde başarılı olan öğrencilerimizi de ödüllendirmeye devam edeceğiz."   Öğrencilerimizden TEOG sınavında 120 sorudan 1 yanlış çıkartan EMİR KAĞAN ŞAHİN ve MEHMET KALIPÇILAR ile 2 yanlış çıkartan ÖMER FARUK TAL, EFE KARAYİĞİT, İREMSU SET ve 3 yanlışı olan BERKANT ÖZKAN, HÜSEYİN SERHAT TANRIVER, MERVE NUR ŞENYİĞİT Okul Müdürü Nesim KOTAN tarafından ödüllendirildi. Ayrıca dönem içerisinde çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere iftihar belgeleri Okul aile birliği başkanı Mustafa GUZEY tarafından verildi.

Yıl içerisinde en çok İngilizce kitabı okuyan 5.sınıf öğrencilerimize de değişik hediyeler verildi.  Karne töreninde Okul Müdürü Nesim KOTAN, öğrencilere, yarıyıl tatilinde karne sonuçlarına göre 1. dönemi değerlendirerek bir muhasebe yapmalarını, varsa eksikliklerinin giderilmesi için planlama yapmalarını; başarılarını arttırmaları için bol bol kitap okumaları gerektiğini, aileleri ile birlikte 1. dönem yorgunluğunu atmalarını, 2. döneme dinlenmiş bir şekilde gelmelerini istedi.

Ayrıca, başarıda fark oluşturmak isteyenin tatili iyi değerlendirmesi gerektiği tavsiyesini yaptıktan sonra  öğrencilere ve öğretmenlere iyi tatiller dileyerek konuşmasını tamamladı.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı