ÖZEL MAÇTA GÖZ DOLDURDULAR

ÖZEL MAÇTA GÖZ DOLDURDULAR

Erdek`teki karşılaşmada, Erdekspor 2 Gönen Belediyespor 0

İki kardeş takım Bal temsilcimiz Erdekspor ile Süper amatör  lig temsilcimiz Gönen Belediyespor bugün Erdek`te özel bir karşılaşma oynadı.

Sezonun başlamasına ramak kala ortaya konan performanslarla takım iskeletlerini arayan iki ekipten Bal temsilcisi Erdekspor Gökhan, Aptullah, Osman, Hurşit, Arda, Ahmet, Serhat, İsmail, Cumali, Emin ve Oğuzhan tertibinde çıktığı karşılaşmada tek oyuncu değişikliği yaptı.

Kırmızı beyazlı ekip 2. yarıda Forvetin sol kanadında oynayan Oğuzhan`ın yerine oyuna Futsal`ı alırken, Gönen Belediyespor Bekir, Semih Sezen, Aral, Serhat, Semih Deniz, Cihat, Remzi, İsmail, Olcay, Soykan, Semih Deniz ve Halil tertibinde çıktığı karşılaşmanın ikinci yarısında Kaleci Serdar, Defansta Metehan, Yekta, İleride Sezai, Volkan  ve Oğulcan`ı oyuna dahil etti.

Karşılaşmanın ilk dakikaları her iki ekibin karşılıklı mücadelesi ile sürerken, Erdekspor`dan Ahmet 40. dakikada Gönen ceza yayının önlerinde sert plasesi ağlarla bulultu 1-0.

Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sonlanırken 2. yarı Gönen 6 değişiklekle oyuna devam etti.

Karşılaşmanın 2. yarısı yeni başlamıştıki Erdekspor`un yeni sezondaki gol umudu Cumali skoru 2-0 a taşıyan golü kaydetti.

Gönen Belediyespor`un süper amatör lig için gençlerle umut verirken Bal temsilcimiz Erdekspor skordan çok takım oyununa ağırlık verdi.

KARŞILAŞMAYI İLGİNÇ İSİMLER İZLEDİ

Erdek teki dostluk karşılaşmasında futbol dünyasının yakından tanıdığı isimlerde tribünlerdeki yerlerini aldılar.

Başta Erdekspor eski antrenörü Altan Kurtbaş, Edincikspor Antrenörü Hasan Demir, Bandırmaspor İzleme kurulu başkanı Süleyman Takunyacı ve beraberinde Bandırmaspor yardımcı çalıştırıcıları, Eski efsane kranponlardan Tayfun Türel karşılaşmayı izleyenler arasında yer aldılar.




HELLRUNNER
21.09.2013 10:49:20
ERDEKTEKİ DEĞİŞİMİ FARKETINIZMII????? BEN FARKEDEMEDIM HA 15 YIL ÖNCEKİ ERDEKBELEDIYESPOR HA ŞU SON 5 YILDAKI ERDEKSPOR ??? NE KAZANDIRACAK ERDEKE COK MERRAKK EDIORUM ??? TABIKI KOSKOCAMAN BIR HIC GENE ESNAF AC FAKIR GENE FAKIR AMA BAZILARI İNDİRAGANDİİ YAPACAKK AFFERIN SIZLEREEE

  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli