ÖZEL MAHMUT BAYRAM KOLEJİ GÖNEN ŞAMPİYONU

ÖZEL MAHMUT BAYRAM KOLEJİ GÖNEN ŞAMPİYONU

Gönen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvasında Özel Mahmut Bayram Koleji, tüm maçlarını kazanarak yenilgisiz şampiyon oldu.




Gönen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçemiz okul öğrencileri arası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası`nda Özel Mahmut Bayram Koleji, tüm maçlarını kazanarak yenilgisiz şampiyon oldu.



Özel Mahmut Bayram Ortaokulunun Basketbol Takımı, grubunda Şehit Kaymakam Rahmi Bey Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Öğretmen Işıl İpek'i yenerek gruptan 1.olarak çıktı.

Yarı finalde Eczacı İzzet Akçiçek Ortaokulunu ve finalde de Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu`nu yenerek ilçe basketbol şampiyonu oldu. Final maçı  Fahri Dilmaç Kapalı Spor salonunda yapıldı. Maçı, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail YILMAZ başlattı.

Büyük çekişmeye sahne olan maçı Özel Mahmut Bayram Koleji kazanarak şampiyonluğunu ilan etti. Beden Eğitimi Zümre Başkanı Mustafa YEŞİLLER; öğrencilerimizi elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Hedefimiz bu başarıları devam ettirmek. Okulumuzda sportif faaliyetlerde çeşitliliği ön planda tutmaktayız. Futbol, Basketbol, Tekvando, Masa Tenisi, voleybol, Satranç vb. dallarda çalışmalarımız devam ediyor. Umuyoruz ki yıl içerisinde alacağımız başarılı sonuçlarla Gönen'in gururu olmaya devam edeceğiz, dedi.

Başarıyla ilgili olarak Okul Müdürü Nesim KOTAN  Her şeyden önce okulumuz basketbol takımına, onların şahsında Beden Eğitimi Zümremize başarıları için tebrik eder, teşekkürlerimizi sunuyoruz. Özel Mahmut Bayram Koleji olarak eğitimin her alanında elde ettiğimiz başarılara çok daha güzellerini eklemek bizleri mutlu ediyor. Gönen ilçemize daha nice başarılar yaşatmak istiyoruz. Bu vesile ile böyle bir turnuvaya katılan tüm öğrencileri, öğretmenlerini tebrik ediyorum. Böyle bir organizasyonda emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Öğretmen Işıl İpek Ortaokulu, Mahmut Bayram Ortaokulu, Şehit Kaymakam Rahmi Bey Ortaokulu, Eczacı İzzet Ak çiçek Ortaokulu, Özcan Kılın çay Ortaokulu ve Mehmet Ahmet Genç Ortaokulu'nun katıldığı Basketbol Turnuvası yapılan final müsabakasıyla sona erdi.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı