Özel Yonca Anaokulu açıldı

Özel Yonca Anaokulu açıldı

Sunullah Mahallesi, Zekeriya Özdil sokakta faaliyete başlayan Özel Bandırma Yonca Anaokulu'nun açılışını Milletvekili Ahmet Akın yaptı.

Bandırma'nın yetiştirdiği alt sınıf eğitmenlerinden Yonca Basmacı, Amerika'da geliştirdiği mesleki karıyerini Bandırma'da açtığı yeni anaokuluna taşıdı.

Basmacı, Amerikada yaptığı karıyer sonrası bir süre İstanbul'da sürdürdüğü çalışmasını Bandırma'da kendi kurumuna taşıyarak Montessari uygulamalı Özel Yonca Anaokulunda hizmete başladı. Yonca Basmacı, Sunullah Mahallesi Kemal Özalp caddesi ile Zekeriya Özdil sokak köçesinde hizmete açtığı yeni eğitim kurumu Yonca Anaokulunun kapasitesinin sadece 60 çocuktan oluşacağını şu anda ise 30 kayıt ile eğitime başladıklarını kaydetti.

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan yardımcısı Ahmet Akın'ın açılış kurdelasını keserek hayırlı işler temennisinde bulunduğu programa daha sonra katılan Belediye Başkanaı Av. Tolga Tosun'da, CHP politikalarının anaokullarına yönelik çalışmasına kendilerininde 2 anaokulu ile  ivme kattıklarını açıklayarak, "Parti programımızda var, genç annelerin çocuklarını kreşe bırakarak çalışma hayatındaki yerini almaları bizim için çok önemli." dedi.



Anahtar Kelimeler: Yonca Anaokulu açıldı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı