ÖZGÜR KEDİLER BAHÇESİ

ÖZGÜR KEDİLER BAHÇESİ

Hilal Demirözer Edip Uğur´un Siyasi Piyonu Oldu

 

Hilal Demirözer, Edip Uğur´un Siyasi Piyonu Oldu

ÖZGÜR KEDİLER BAHÇESİ

KARA KEDİ

HİLAL DEMİRÖZER´İN AÇIKLAMASINI SANIRSIN Kİ BÜYÜKŞEHİR HUKUK BÜRO HAZIRLAMIŞ

/resimler/2015-11/4/1528531007997.jpg

Posta yazdı Hilal Demirözer ortaya çıktı.

Vali Mustafa Yaman´ın sigorta yaptırması ile ilgili olayı Hilal Hanım´ın sızdırdığı da Hilal Hanım´ın ağzından kabul edilmiş oldu.

Ama açıklaması bir röportaj, bir haber değil de sanki bir hukuk bürosu tarafından özenle hazırlanmış gibi.

Benim aklıma doğal olarak Büyükşehir Hukuk Büro geliyor.

Ama yine de hukuki açıdan Hilal Hanım sanki boyundan büyük laflar etmiş.

Mesela ?tehdit ettiler? diyor bunu söylemek, yazmak kolay da yargı da nasıl ispatlayacak? Yoksa amaç algı operasyonu mu?

Şu ana kadar Vali Bey kamuoyuna açıklama yapmadığı için Büyükşehir´den maaş alan gazete sahiplerinin bakış açısı ile öğrendik olayı, hukuki açıdan acaba Vali Bey´in durumu ne?

Hilal Demirözer siyasette Rus ruleti oynuyor.

Güvenini kaybetti, ailenizin kızı imajı fena halde çizik yedi.

O artık Edip Uğur´un manevi kızı, ?giiiy topuklarını Hilal? diyen Gökmen´in kankisi olabilir de artık siyasi ikbalini bir sırta, bir omuza dayamış siyasetçidir.

Hilal Demirözer velev ki Edip Uğur´a güvenen, Edip Uğur´un da ona güvenerek kafa koparma operasyonu yaptıkları kader arkadaşları olsun.

Vali Bey´e bu denli saldıran, ağır ithamlarda bulunan Hilal Demirözer Büyükşehir belediye otobüslerinin koltuk sigortalarını yapmadı mı?

Yani Edip Uğur ile stratejik ortak oldu amma bundan para da kazandı Hilal Hanım!

Yani Hilal Hanım para kazandığı için mi Edip Uğur´un saldırı piyonu oldu, saldırı piyonu olduğu için mi para kazandı inanın bilmiyorum!

Bildiğim piyonlar şah´ların zafere giden yolda feda edilen askerleridir!

Fikrimce kankisi Gökmen ile Hilal´i de askere yollamak lazımdır da kesin Gökmen askerliğini bedelli yapmıştır, Hilal Demirözer her şeyi bedelli yaptığına göre?

Sahi şu FETO olayına gelince!

Hilal Demirözer´in FETÖ Acentesi olduğu, 17 Aralık´tan kaç ay sonra o acentelikten çıktığı devletin elindedir!

Durup dururken Fethullah´ın sigortacısı olamazsın kusura bakma ama!

Demek ki seçilmişsin!

Ki zaten 17-25 Aralık´tan kaç ay sonra o acenteliği bıraktığın ortada Hilal Hanımefendi!

Edip Uğur´un kibirinin sigortası olup Vali Mustafa Yaman´ı harcama operasyonunun piyonu olarak bu satranç tahtasında sonunuzu şimdiden görür gibiyim Hilal Hanım!

Yanlış anlamayın Edip Uğurlar gider, Vali Mustafa Yaman´lar gider ama kalırız biz bize?

Burası Balıkesir!

Siz siyaseten para kazanan, koltuk sigortası yapıp sonra da size işveren başkanları savunan masum görünümlü ama satrançta kötü bir hamlenin piyonu olarak yürürsünüz Milli Kuvvetler´de bu kedi yine aynı kedi gibi yürür her devrin NESİMİ´si olarak!

Tarih diye bir şey var Hilal Hanım!

Talihsiz bir şekilde Edip Uğur´un siyasi sigortası olmak uğruna kendisini piyon eden bir hanımefendi olarak anılacaksınız üzgünüm!!!

/resimler/2015-11/4/1529187416454.jpg

UYUZ KEDİ

FİKRİMCE VALİLİK ÖZEL KALEM´DE BİR FETÖ´CÜ VAR

Fethullah Terör Örgütü son gücünü devreye soktu.

?Yedek Kuvvetler?

Biliyorsunuz 17-25 Aralık darbe girişiminden hemen sonra en has bürokratlarına bile gerekirse Fethullah Gülen´e küfredin ama görevde kalın talimatı gelmişti Pansilvanya´dan!

Şimdi o son kalan Yedek Kuvvet´ler devrede.

Son çare.

Çok şükür ki son hamlelerini yapmaktalar.

Fikrimce Sayın Balıkesir Valisi Mustafa Yaman Özel Kalem başta olmak üzere etrafını iyice bir incelesin.

Zira aldığı veya verdiği randevular, görüştüğü kişiler, telefon açtığı kişilere varıncaya dek çok ciddi bir istihbarat sağlanıyorsa ki hatta bu ilçe düzeyinde bile duyulup, Vali ile Fethullah Örgütü hakkında çok ciddi dosyalar getirmek isteyenler ürküp vazgeçiyorsa durum ciddidir!

Amacım kimseyi zan altında bırakmak, lekelemek, paronaya yaratmak değil!

Fethullah´ın ?Yedek Kuvvetleri? Valilik Özel Kalem´de bile varsa herhalde şu önümüzdeki 4 yılda top yekûn bir mücadele gerekli!

Üstelik paralelin yedek değil Balıkesir´deki ASIL GÜCÜ Edip Uğur´a rağmen!

/resimler/2015-11/4/1529464290381.jpg

KEDİ GÖZÜ

MİT, YARGI, POLİSTE FETHULLAH ÖRGÜTÜNÜN ?YEDEK KUVVETLER?İ DEVREDE

Peş peşe yapılan operasyonlarda çok sayıda kayıp veren ve birçok elemanı tutuklanan ya da kritik görevlerden uzaklaştırılan F tipi örgütün kendisini korumak için bütün elemanlarını harekete geçirdiği öğrenildi. Örgütün özellikle emniyet ve yargıda zor günler için gizlediği elemanlarını devreye soktuğu ortaya çıktı. Yapılan operasyonlar ve soruşturmalardaki suçlarla ilgili yargı sürecini engellemek isteyen örgütün bugüne kadar gizlediği ?yedek kuvvetleri" kullandığı ve zaman kazanmaya çalıştığı belirlendi. F tipi örgütün faaliyetleri ile ilgili Aydınlık Gazetesi´nin bilgi aldığı İçişleri Bakanlığı kaynakları örgütün bütün kozlarını kullanmaya çalıştığını belirterek, ?Yapılan operasyon ve soruşturmalarda çok önemli bilgilere ulaşıldı. Örgütün mali kaynakları, operasyon ekibi, uluslararası bağlantıları, yabancı istihbarat örgütleriyle bağları, sınav sorularını nasıl ele geçirdiği, devletin nerelerine nasıl yerleştiği ana hatlarıyla ortaya çıktı? dedi.

KAYBOLAN İFADELER

Soruşturma kapsamında çok sayıda itirafçının da ortaya çıktığını kaydeden kaynaklar, ?Gizli tanık olarak ifade verenler oldu. Bu tanıklar Ergenekon, Balyoz´daki gizli tanıklar gibi değil. Bizzat örgütün kritik yerlerinde görev almış kişiler. Çok kritik bilgiler verdiler. Ama işte tam bu noktada bazı gelişmeler yaşandı. Bu ifadelerin bir bölümü kayboldu. Örgüt emniyette ve yargıda kendini gizlemeyi başaran ?yedek kuvvetleri´ sayesinde örgütü can evinden vuran belgeleri yok etmeye çalıştı. Bütün dertleri zaman kazanmak. Süreci ne kadar uzatırlarsa zaman içinde işi çözebileceklerini düşünüyorlar? bilgisini verdi.

ALTIN VURUŞ ZAMANI

Ele geçirilen bilgi ve belgelerin F tipi örgütü bitirecek boyutta olduğunu ancak bu bilgi ve belgeleri analiz edip altın vuruşu yapacak ?tecrübeli eleman? sıkıntısı çekildiğini vurgulayan kaynaklar şunları söyledi: ?Örgüt uzun süredir emniyet ve yargıyı tam kontrol ettiği için kendileri için tehlike oluşturabilecek herkesi uzaklaştırmış. Devleti ve ülkeyi düşünen kadrolar yıllarca gelişmelerden uzak tutulmuş. Operasyonu yürüten görevliler dürüstçe çalışıyor. Ama sıkıntıları var. Şimdi elde edilen bilgi ve belgelerin en ince ayrıntısına kadar değerlendirilmesi ve yargılama için son şeklin verilmesi gerekiyor. Bu konuda atılmış adımlar var ama eksik. Örgütle ilgili dosyalar çok iyi hazırlanmalı. Ama engellemeler ve yanıltma çabaları sürüyor. Örgüt zaman kazanıp operasyonları yavaşlatmayı planladı. Savunmasını tamamen bu strateji üzerine kurdu. 7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri nedeniyle belli ölçüde de başarılı oldular. Gerek emniyette, gerekse yargıda F tipi örgütle mücadele konusunda bir gevşeme görülüyor. Elini taşın altına koymuş emniyetçiler ve savcılar AKP´nin zor durumda kalması durumunda F tipi örgütle tekrar anlaşmaya gitmesinden endişeliler. AKP´nin kendilerini yarı yolda bırakmasından kaygılılar. Son dönemde yapılan atamalardaki yanlışlara tepki büyük. Bu da F tipi örgütle mücadele eden ekiplerin moralini bozuyor.?

/resimler/2015-11/4/1530092884507.jpg

EMNİYET VE YARGIDA KRİZ

Son günlerde emniyet ve yargıda ciddi krizler yaşandığını, göreve getirilen bazı kişilerin F tipi örgütün ?yedek kuvveti? olduğunun ortaya çıktığını ifade eden kaynaklar böyle dedi: ?F tipi örgüt soruşturmalarında görev alan bazı kişiler açıkça soruşturmanın kof olması için çalışıyor. Hazırlanan bazı dosyaların içi bilerek boşaltılıyor. Yetkililer durumu anladı. Ama bunu yukarıdakilere nasıl izah edeceklerini bilemiyorlar. Örneğin F tipi örgüte yönelik bir olayı soruşturan savcıyla ilgili bir konu var. Adam çok açık verdi. F tipi örgütün ?yedek kuvveti´ olduğu ortaya çıktı. En yukarıdaki yaşananları bir duysa o amirleri mahveder. Olay ortaya çıkmasın diye o savcıyı görevden de alamıyorlar. Şimdi o savcıya bir yardımcı atayacaklar, bir süre sonra da savcıyı görevden alıp yerine yardımcı savcıyı geçirecekler. Rezalet ortaya çıkmasın diye herkes zaman kazanma derdinde. Duruma göre hareket edecekler.?



Anahtar Kelimeler: ÖZGÜR KEDİLER BAHÇESİ
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli