Özgür Saç, ödülü Bakan´ın elinden aldı.

Özgür Saç, ödülü Bakan´ın elinden aldı.

2017 Yılı Performans ve Başarı Ödülleri Sahiplerini buldu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından düzenlenen "2017 Yılı Performans ve Başarı Ödülleri"ni verdi.

Törende konuşan Bakan Albayrak, "Daha yolun başındayız. Büyük ve güçlü Türkiye diyorsak, çıta o kadar yukardaysa daha yeni başladık, daha çok çalışmalıyız. Enerjinin ne kadar önemli olduğunu bölgede ve dünyada her geçen gün gözlüyoruz. Enerji, aynı zamanda ekonomi, diplomasi ve ulusal güvenlik meselesidir." 

"Kurumlarınız başta olmak üzere yaptıklarınız görülmüyor değil, en tepeye kadar biliniyor ve görülüyor. ´Büyük, güçlü Türkiye´ diyoruz. Şu anda Mehmetçiklerimiz büyük bir mücadele veriyor, gözünü kırpmadan. Birileri ülkeyi bölme operasyonu yapıyor. Gerekirse 81 milyon canımızı veririz ama bugün bu operasyonda gözünü kırpmadan Mehmetçiklerimiz mücadele veriyorsa sizler de işinizi daha çok çalışarak en iyi şekilde, dünya standartlarında yapın. İşlerimizi hepsinden daha iyi yaparak bu başarıyı ortaya koyalım. Bugün dünden, yarın da bugünden daha iyi olacak. Bundan hiçbir şüpheniz olmasın."

"Stratejik hedeflerimizi hayata geçireceğiz"

Albayrak, 2017´nin Boru Hatları İle Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) için çok bereketli ve başarılı bir yıl olduğunu belirterek, "Çıta daha yukarıda, öyle bir hedef koyduk ki bölgesel bir oyunculuktan bahsediyorsak sabırla ve çok çalışarak adım adım bir şeyleri gerçekleştireceğiz. Stratejik hedeflerimizi teker teker hayata geçireceğiz. 2017 genel olarak iyi ve güzel bir yıl oldu. 2018 de tüm kurumlarımızda önemli adımların atıldığı bir yıl olacak inşallah. Özellikle bu sene borda sürpriz bir yıl bekliyorum. Ülkemizin göğsünü kabartacak güzel bir yıl olacak." diye konuştu.

Türkiye´nin son dönemde çok tarihi günlerden geçtiğine dikkati çeken Albayrak, şunları kaydetti:

"Akdeniz siyasetinde, enerji politikalarında daha etkin bir Türkiye var. Daha etkin bir süreç yürütüyoruz. Birileri son günlerde oldu bit tiye getirmeye çalışıyor. Böyle bir şey yok. Türkiye´nin uluslararası hukuktan kaynaklanan hiçbir hakkını kimseye yedirmeyiz, yedirmeyeceğiz de burası çok net. Kimsenin KKTC devletini, vatandaşlarını yok saymasına izin vermeyeceğiz. Uluslararası hukuktan kaynaklanan haklarımızı sonuna kadar kullanacağız. Tüm bu çerçevede şimdiye kadar hep sağduyuyla yaklaştık, sakin duruş ortaya koyduk. Özellikle enerji alanında ülkemizde ve bölgemizde daha etkin bir enerji diplomasisi ve siyaseti ortaya koyacağız."

Tören sonunda geçen yıl yapmış oldukları başarılı hizmetlerinden dolayı ödül ve plaketler dağıtıldı.

/resimler/2018-2/14/1654362225408.jpg

2017 yılı performans ve başarı ödülleri dağıtımında ilk sırayı paylaşan Eti Maden´den Genel Müdür Serkan Keleşer, Genel Müdür yardımcısı Özgür Saç ile  Abdurrahman Arslan bakan Berat Albayrak´ın elinden aldılar.

/resimler/2018-2/14/1658134104647.jpg

 



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli