Özgür Saç'ın görev süresi uzatıldı

Özgür Saç

Özgür Saç, Etimaden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliğine yeniden atandı.

9 Ocak tarihli Resmi Gazete de yayınlanan 29 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararı ile Özgür Saç, Etimaden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliğine yeniden atandı.

İlçemizin yetiştirdiği önemli bürokratlardan olan Özgür Saç ilkokul, ortaokul ve Lise öğrenimini Susurlukta tamamladıktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliğinden Mezun oldu.

1998 yılında mühendis olarak göreve başladığı Bandırma Bor ve Asit fabrikaları işletme Müdürlüğünde sırasıyla teknik şef, Başmühendis, İşletme Müdür yardımcısı ve İşletme Müdürü olarak 19 yıl çalışan Özgür Saç 2017 Yılında Etimaden İşletmeleri Genel Müdür yardımcısı ve yönetim kurulu üyesi olarak atandı.

Yönetim kurulu üyeliği görev süresi Kasım ayında dolan Özgür Saç aynı göreve yeniden atandı.

Özgür Saç aynı zamanda Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Dalında yüksek lisans ve Doktora eğitimlerini tamamlamıştır.

Etimaden son yıllarda Serkan Keleşer'in Genel Müdür olmasından sonra Boron temizlik ürünü, Borel El dezenfektanı ve Boron Bulaşık temizlik ürünü gibi ürünlerin yanında Borkarbür, Lityum karbonat gibi ileri teknoloji ürünleri yatırımlarıyla ülkemiz ekonomisine ve sanayisine önemli katkılar sağlamasıyla hepimizin gururu olmaktadır.



Bahittin avcı
9.01.2021 15:13:19
Kurumumuz adına hayırlı olsun. Başarılar diliyor tebrik ediyorum.

Anahtar Kelimeler: Özgür ' görev süresi uzatıldı
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli