Özlem Sarı, Narlı ve Ocaklar´da konuştu

Özlem Sarı, Narlı ve Ocaklar´da konuştu

?Başkan seçilirsem, Erdek Zeytin Kooperatifi´nin haklarını sonuna kadar savunacağım?

Marmarabirlik´e bağlı 162 sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi´nin seçimli olağan genel kurul toplantısı 17 Şubat 2019 Pazar günü yapılacak. Genel kurul, saat 11.00´de başlayacak. Genel kurulda F. Özlem Sarı ve Abdullah Şenol´a ait yönetim kurulu aday listeleri yarışacak.

Kooperatifin başkan adaylarından Mimar F. Özlem Sarı, Narlı ve Ocaklar mahallelerindeki üreticilerle buluşarak konuşmalar yaptı. Sarı, şunları söyledi:

?Sizlerin arkanızda dimdik duracak bir başkana ihtiyacınız var. Başkan seçilirsem sonuna kadar haklarınızı savunacağım. Bugüne kadar üzerime aldığım tüm görevleri en iyi şekilde yaptım. Başkanlığını yaptığım Erdek Ticaret Odası´nın girişimleriyle Erdek ve Marmara´ya iki coğrafi işaret kazandırdık ki, Bandırma´nın bile hâlen coğrafi işareti olmadığı düşünülürse bunun önemi daha iyi anlaşılır. Oylarınızı eksiksiz istiyorum. Beni göreve getirirseniz, 4 yıl arkanızda olacağımı göreceksiniz. Erdek kooperatifi olarak artık teslimiyetçi politikalardan vazgeçip, haklarımızı sonuna kadar savunacağımdan şüpheniz olmasın. ?

Marmarabirlik´e bağlı 162 sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi´nin 5400 ortağı bulunuyor. Önder BALIKÇI

/resimler/2019-2/16/0036114878613.jpg



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli