Özlem Ural enerjisi ile gönüllere yerleşti

Özlem Ural enerjisi ile gönüllere yerleşti

Pazar günü yapılacak il kongresi için çalışmalarını sürdüren Özlem Ural, Marmara'da adalı delegelerle buluştu.

Balıkesir'de sanayici ve iş kadını olarak girdiği siyaset arenasında çalışkanlığı ve alçak gönüllülüğü ile kısa zamanda İYİ partililerin gönlünde taht kuran Özlem Ural önceki gün rotayı Marmara Adasına çevirdi.

Marmara Adasında ilçe başkanaı Sezen Şen ve partililer tarafından seçilmiş başkan gibi karşılanan Özlem Ural, gördüğü ilgi karşısında duygulandı. Özlem Ural "Kavga yok iktidara yürüyen mücadele var, en üst noktadan en ücra köşedeki partilimize kadar el ele, kolkola bu mücadeleyi iktidara taşıyacak kocaman yürekli İYİ ler hareketiyiz." dedi.

İl Başkan adayı Özlem Ural, Marmara'da delegeler ile yaptığı görüşmede "Toplumun teveccühü bizimle, bu güvene layık olmak, ülke yönetiminde sözsahibi olmak, biz İYİ ler için vazgeçilmez bir zorunluluk olmuştur." dedi.

İYİ ler hareketini en üst noktaya taşıyacak oluşumların, hareketin başına getirilmesinin önemine değinen Ural, Müteşebbis iş kadını olarak gelinen noktada yaşama kattığı iş, istihdam ve katma değer ile adından söz ettirdiğini, bu anlamdaki toplumsal birikimini Meral Akşener liderliğinde Balıkesir'de İYİler hareketinin bayrağını en üst noktaya taşımak adına göreve talip olduğunu söyledi.



murat zorlu sönmez
17.08.2020 12:00:34
süperrrrr. iyi insanlara ihtiyaç olduğu bir devrede... hep destek tam DESTEK

Anahtar Kelimeler: Özlem enerjisi gönüllere yerleşti
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı