Özlem Ural¸”El sıkıp geçen bir siyasete itibar etmedim.”

Özlem Ural¸”El sıkıp geçen bir siyasete itibar etmedim.”

Özlem Ural, “Balıkesir Devletin en fazla taşınmazına sahip şehirdi, şimdi mi? Akıbeti meçhul…”

Özlem Ural, “Balıkesir Devletin en fazla taşınmazına sahip şehirdi, şimdi mi? Akıbeti meçhul…”

İYİ Parti Balıkesir eski il başkanı, 28. Dönem Balıkesir Milletvekili aday adayı Özlem Ural, partisinin Bandırma ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Deprem bölgelerini yerinde inceledikten sonra Bandırma’ya gelen Ural, Necmi Sert’in başkanlığındaki ilçe teşkilatında düşüncelerini şöyle açıkladı:

“Ağustos 2021’de İYİ Parti Balıkesir il başkanı olduğumda, ‘Bu görevimden istifa ederek hiçbir göreve talip olmayacağım’ demiştim. Sözümü tutarak, il başkanlığı görevimi 29 Ocak 2023’te, kongre ile devrettim. Şimdi milletvekili aday adaylığı başvurumu yaptım. İl başkanlığı dönemim dahil, yapacağıma inandığım göreve talip olurum. Teşkilatımız ve halkımız uygun görür, milletvekili olursam, en iyi hizmeti vereceğime inanıyorum. Ülkemizde 20 yıldan beri ehil olmayan bir siyasi yönetim var. Tam bir vurdumduymazlık, iş bilmezlik içinde ve halka kulak tıkayan bir yönetim ülkemizin her kesimini perişan etti. İl başkanlığı yaptığım dönemde, iyi ve kötü günlerinde vatandaşlarımızın yanında olmaya çalıştım. Onların dertlerini dinledim. Ben gözümü İYİ Parti’de açtım. Başka hiçbir partiyle bağlantı kurmadım. Çünkü İYİ Parti’nin başında çok inandığım bir lider var. Ona inanıyor ve güveniyorum. Hem Balıkesir’i hem de ülkemizin diğer kentlerini bu siyasi iktidardan kurtaracağız.”



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı