Özlemle andık...

Özlemle andık...

Aramızdan ayrılışının 79. yılında özlem ve hasretle andık

Ebedi baş komutan, büyük kurtarıcı Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ebedi hayata göç edişinin 79. yılında saat 09.05 te hayat bir kez daha durdu.

       HALK ONA KOŞTU

Aramızda ayrılışının 79. yılında Bandırma halkı ona koştu Cumhuriyet alanında hazırlanan anma programı için öğrenciler, öğretmenler, Gaziler, Askeri erkan, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri (Milli Eğitim Müdürü hariç?) nin hazır bulunduğu tören anıta çelenklerin sunumu, saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması ile sonlandı.

  KATILIM YÜKSEK OLDU

Ebedi baş komutan büyük kurtarıcı Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün aramızdan ayrılışının 79. yılında Bandırma lı ona koştu. Büyük bir kalabalığın hazır bulunduğu Cumhuriyet alanına erken saatlerde gelen Bandırmalılar, tören saatini büyük bir metanetle bekledi.

Bandırma cadde ve meydanlarında hala sis buuşlarının hakim olduğu saat 09.05 te verilen komut tren, gemi ve siren sesleri ile 2 dakikalık sayğı duruşu İstiklal marşımızın okunması ile yüreklerin bir kez daha sevgi ve arayışla çarpmasına neden oldu.

  H. ÇAVUŞ ANADOLU TİCARET MESLEK LİSESİNDEN BAŞARILI SUNUM

Ebedi başkomutan, büyük kurtarıcı Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün aramızdan ayrılışının 79. yılı anma programı Cumhuriyet alanından sonra Barış Manço Kültür Merkezinde devam etti.

Haydar Çavuş Anadolu Ticaret Meslek lisesi tarafından hazrılanan program öncesi düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren eserlerin sahibi öğrencilere özülleri verildi.

Hazırlanan program ve sinevizyon gösterileri şiir ve konuşmalarla desteklenerek güne anlam yüklenen program salonu dolduran vatandaşlarca alkış yağmuru ile  desteklendi.



Anahtar Kelimeler: Özlemle andık
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli