ÖZLENEN GALİBİYET

ÖZLENEN GALİBİYET

Bandırmaspor’un galibiyete çok ihtiyacı vardı ve bunu Altınordu’yu deplasmanda 2-0 yenerek gerçekleştirdi.

Ligin ikinci yarısında form düşüklüğü yaşayan Bandırmaspor’un galibiyete çok ihtiyacı vardı ve bunu Altınordu’yu deplasmanda 2-0 yenerek gerçekleştirdi. Oyunun tamamına yakın dengeli, sakin ve dikkatli oyununu sürdüren Bandırmaspor deplasmandan çok değerli 3 puanla Bandırma’nın yolunu tuttu.

Daha ilk dakikalarda, direkler bordo beyazlı ekibi çok sevdi galiba geçen maçta olduğu gibi bu maçta da top 2 kez direkten, birkaç kez de kaleci ve defans oyuncularından geri döndü.

25. dakikada Keny düşerken son anda vurduğu top gol olunca Bandırmaspor rahatladı. Bu gol savunmaya önem veren İzmir takımının çözülmesine sebep oldu.

Altay, Göztepe gibi İzmir’in sembol takımlarından biri olan Altınordu küme düşmekten kurtulmak için elinden geleni yaptı. Özellikle uzatma dakikalarında toplu hücumları beklenen hatayı beraberinde getirdi. Savunmayı unutan Altınordu’nun bu unutkanlığını Bandırmaspor Osmanjic’in attığı gol ile cezalandırınca Altınordu’nun yapacak birşeyi kalmamıştı.

Altınordu’nun ikinci yarı biraz daha tehlikeli gelmeye ve gol pozisyonlarına girmeye başlamalarına rağmen kelci Gökhan buna izin vermedi. Gökhan gerçekten başarılıydı.

Bandırmaspor da görevini yapmayan oyuncu yok gibiydi. En çok aksayan Doğan Can idi ve çok yetersiz kaldı. Bitime 10 dakika kalan oyuna giren Osmajic 90 artı 3’üncü dakikada kaleciyi de çalımlayıp attığı gol akıl doluydu. İlk maçında 10 dakika oyunda yer almasına rağmen gördüğüm Osmajic’in başarılı olacağı konusunda ümitliydim ve yazımda da belirtmiştim. Daha fazla süre alması ve daha fazla topla buluşması halinde ve özellikle Keny ile birlikte güzel işlere imza atacağına inanıyorum.



Anahtar Kelimeler: ÖZLENEN GALİBİYET
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı