Özoğlu vefat etti.

Özoğlu vefat etti.

Edremit ilçesi eski Belediye Başkanlarından Mahmut Özoğlu vefat etti.

Edremit ilçesinde1982 ile 1984 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan ve 90 yaşında vefat eden emekli Piyade Albay Mahmut Özoğlu, Zeytinli Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Edremit eski Belediye Başkanlarından bir süredir tedavi gören ve ‘çoklu organ yetmezliği’ nedeniyle vefat eden Mahmut Özoğlu’nun cenazesi Edremit Bekir Efendi Camii’nde Cuma Namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası düzenlenen askeri tören ile top arabası üzerinde kaldırılarak Edremit’in Zeytinli Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Edremit eski Belediye Başkanlarından Emekli Albay Mahmut Özoğlu’nun cenaze törenine ailesi yanı sıra Edremit 19. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Topçu, Edremit Belediye Başkan Vekili Coşkun Taşkın, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ve askeri erkân ve çok sayıda vatandaş katıldı.

EMEKLİ ALBAY MAHMUT ÖZOĞLU,

1947 yılında Türk Silahlı Kuvvetlerinde (1947 – 106) teğmen olarak göreve başlayan Mahmut Özoğlu, Edremit’te Belediye Başkanlığı yaptığı 1982 yılına kadar ordunun çeşitli kademelerinde görev yapmış ve albay rütbesi ile emekliye ayrılmıştı. ENVER DOLGUN



  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli