Öztaylan: 63 milyona mal oldu,..

Öztaylan: 63 milyona mal oldu,..







AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, yapım çalışmaları devam eden Bandırma-Susurluk karayolunun tamamlandığını söyledi.

-Duble yol yapmak bizim işimiz,...

Etap etap yapılan Bandırma-Susurluk karayolunun genel bütçeden aktarılan kaynaklarla yapıldığını açıklayan Öztaylan, projenin yatırım maliyetinin yaklaşık 63 milyon TL olduğunu dile getirdi. 2002 yılında ülke genelinde 6 bin 101 km olan bölünmüş yolların 10 yıllık iktidarları döneminde 21 bin 227 km ulaştığını kaydeden Öztaylan, birbirine bölünmüş yolla bağlı il sayısının ise 6'dan 74'e çıktığını dile getirdi.  Duble yollardan sonra duble demir yolları inşaatına başladıklarını açıklayan Öztaylan, iktidarları döneminde mevcut demir yollarının yüzde 54'ünün yenilendiğini söyledi.

-Boynumuzun borcu,..
Bu vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerin hayattaki yakınlarını onların bu ülkeye bıraktıkları muhterem hediye olarak gördüklerinin altını çizen Öztaylan, Şehitlerimizin emanetleri olan ailelerinin insanca, kimseye muhtaç olmadan hayatlarını idame ettirmelerini sağlamak boynumuzun borcudur. Gazilerimizin acılarını maddi ve manevi olarak hafifletmek onların hak ettikleri ihtimamı onlardan esirgememekte hükümetimizin her zaman hassasiyet gösterdiği bir konu olmuştur” dedi.






hakan
10.09.2012 23:28:07
sayın öztaylan yeni hastaneden gönen sapağına kadar her metre başı bir ağaç diktiniz tüm fidanlar kurudu. demekki 69 milyon böyle harcanırmış

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli