Öztaylan,`` Aday değilim``

Öztaylan,`` Aday değilim``

AKP vekili Öztaylan Erdek`te yaptığı konuşmada ``Aday değilim.`` dedi.

AKP Balıkesir Milletvekili Mehmet Cemal Öztalan partisinin Erdek ilçe Başkanlığı Bayramlaşma programında 2014 yerel, 2015 genel seçimlerinde aday olmadığını açıkladı.

AKP vekili M.Cemal Öztaylan, partisinin Erdek ilçe başkanlığı tarafından hazırlanan Bayramlaşma töreni nedeni ile bir araya geldiği Erdek lilere, bundan sonra yapılacak seçimlerde aday olmayacağını söyledi.

Öztaylan AKP Erdek ilçe başkanlığındaki Bayramlaşma töreni ardından partililerine seslendi. Öztaylan AKP`nin ülkeninin geçmişten gelecege uzanan arterde toplumsal beklentilere yanıt vermek anlamında ortaya koydukları performansın küçümsenemiyeceğini ifade ederek, ``El birliği ile bu çalışmalara katkıda bulunmalıyız.``dedi.

Öztaylan, konuyu Büyükşehir`e getirerek borç batağındaki Belediyelerin çözüm noktasında başka altarnetifi olmadığına işaret eden Öztaylan Erdek Belediyesinin 90 trilyonlık borcun altından başka türlü kalkmasının mümkün olmadığını belirtti.

Öztaylan Parti önünde partilileriyle vedalaşırken yanına gelen bir vatandaş kendisini öperek Bayramnı kutladıktan sonra Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın hakkında serzenişte bulundu.

Vatandaş ``Aysan benim büromu kaldırdı, Aysan benim büromu 4 seneden beri kaldırdı, bunu bil, Ben har zaman AKP ye o vermiş, desteklemiş birisi olarak benim ekmeğimle oynadı.`` dedi.



  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli