Öztaylan: Amaç Terörü Sonlandırmak

Öztaylan: Amaç Terörü Sonlandırmak

TRT Haber'de yayınlanan İnce Çizgi programına katıldı.



AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan Emin Pazarcı'nın madaratörlüğünde TRT Haber'de yayınlanan İnce Çizgi programına katıldı. Programda terörün sonlandırılması adına İmralı ile yapılan görüşmeler ele alındı.
Programda konuşan Milletvekili Öztaylan, terörün sadece Türkiye'nin değil 70 ülkenin de sorunu olduğuna dikkat çekti. 1960-82 yılları arasında 70 ülkenin terörle mücadele ettiğini açıklayan Öztaylan, terörle mücadelenin ancak 22 ülkede barışla sonuçlandırılabildiğinin altını çizdi.

Kendisinin de bir şehit ailesi olduğunu anımsatan Öztaylan, Terör örgütünün gerçekleştirdiği saldırılarda asker, polis, kamu görevlileri, vatandaşların şehit oluyor. Analar, babalar, kardeşler ağlıyor. Hükümetimiz bu kanı durduracak, askerimizin, polisimizin, kamu görevlilerimizin, vatandaşlarımızın terör örgütü tarafından şehit edilmesini sonlandıracak, gözyaşını dindirecek çareler arıyor. Bu konuda da önemli adımlar atıyoruz. Terörün ülkemize maliyeti yaklaşık olarak 400 milyar TL'dir. Bu ülkenin gücünü daha iyi bir şekilde kullanıp, geleceğe yürümesi için gerekli tedbirleri almaya çalışıyoruz, imseye özerklik söz konusu değil” dedi.

Bu sorunun çözümü konusunda toplum tüm kesimlerine önemli görevler düştüğünü dile getiren Öztaylan, terör sorununu ortak akılla çözülmesi gerektiğini sözlerine ekledi.





sadun
10.01.2013 00:14:55
allahın hikmetine bak öcalanı savunmak sayın öztaylana kaldıya...

servet
11.01.2013 10:44:04
Buna ancak koskoca bir YUUHHH denir.Devleti babalarının malı gibi görenler bunun hesabını birgün elbet vereceklerdir.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı