Öztaylan "Erdoğan dünya lideridir"

Öztaylan

Öztaylan Güçlü bir Türkiye hayali artık Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile hayat buldu.``





AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan,İsrail`in Türkiye`den özür dilemesine ilişkin olarak yaptığı değerlendirmede Başbakanımızın dünya lideri olduğu bir kez daha görüldü” dedi.

Öztaylan "Başbakanımızın dünya lideri olduğu bir kez daha görüldü. Bunun bu şekilde sonuçlanmış olması,Türkiye açısından büyük bir diplomatik zaferdir. Biz millet olarak mazlumun yanında zalimin karşısındayız. Allah`a hamdolsun bugünleri gördük. Türkiye`nin dış politikadaki bu başarısı, terörün çözümüyle de Türkiye`nin nerelere geleceğinin bir göstergesidir`` şeklinde konuştu.



Öztaylan Mavi Marmara Gemisi`ne yapılan saldırı kasıtlı ve mazlum insanlara yönelik bir saldırıydı. Türk Milleti, Filistin halkına yardım götürürken saldırıya uğradı ve 9 vatandaşımız şehit oldu. O günkü görüntüler hala hafızamızda canlı olarak duruyor. Geç kalınmış bir özür olan bu tutum, Türk Milleti`nin her zaman olduğu gibi bir kez daha mazlumun yanında zalimin karşısında olduğumuz tüm dünyaya gösterdi. Başbakanımız, dünya liderimiz o gün Türk Milleti`ne bir söz verdi. Sadece özürle de yetinilmemiştir. Bizim ilişkilerin normalleştirilmesi için üç tane isteğimiz vardı. İkinci isteğimiz öldürülen kişilerin ailelerine tazminat verilmesiydi. Tazminat şartını da kabul etmişlerdir. Üçüncü şartımız da Gazze`ye ablukanın kaldırılmasıydı. Esasen en önemli şart buydu. Gazze`ye ablukanın Türkiye ile işbirliği altında insani yardımların artık gidebileceği noktasında taahhüt vermişlerdir. Biz bundan memnuniyet duyuyoruz. Çünkü Türkiye Gazze`ye ablukanın kaldırılmasını çok istiyordu. Bunun bu şekilde sonuçlanmış olması, Türkiye açısından büyük bir diplomatik zaferdir”



Öztaylan devamında şunları söyledi Her geçen gün büyüyen ve gelişen Türkiye gerek bölgesinde gerekse dünya da söz hakkı olan bir ülke konumuna geldi. Güçlü bir Türkiye hayali artık Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile hayat buldu. Artık dünya ülkelerinin hayranlıkla izlediği bir lider Başbakan Erdoğan ve gıptayla izledi bir Türkiye Cumhuriyeti var”.







demokrat ses
28.03.2013 08:23:28
"Cemayizevvelini de bilirdim senin" demiş adam...Bu fıkrayı bilenler bilmeyenlere anlatsın lütfen.Elhak vekil söylüyorsa,asil yani halk herşeye "evet,doğrudur"demek zorunda değildir.Haksız mıyım sevgili vekil!

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli