Öztaylan: Havutça Akıl Tutulması Yaşıyor.

Öztaylan: Havutça Akıl Tutulması Yaşıyor.

``Partimizi değil genel müdürlüğü temsilen gitti.``

Öztaylan: Havutça Akıl Tutulması Yaşıyor

AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, Eti Maden Bandırma İşletme Müdürü Recep Şekerci’nin 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde partilerinden belediye başkan aday adayı olmak için her hangi bir müracaatının bulunmadığını açıkladı. Durum böyle iken Eti Maden Bandırma İşletme Müdürü Recep Şekerci’nin Recep Gençer Endüstri Meslek Lisesinin 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı açılışına partilerinin  belediye başkan  aday adayı olarak gitmesinin söz konusu olmadığını, aksine Eti Madende staj gören öğrencilerinin ve okul yönetiminin davetlisi olarak katıldığını vurgulayan Öztaylan, “CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça’nın sadece bundan dolayı 2012 yılında yapmış olduğu başarılı çalışmalarla kurumu 90 milyon TL kara geçiren İşletme Müdürü Şekerci’nin görevinden istifasını istemesi ise akıl tutulmasından başka bir şey değildir”dedi.

-Partimizi değil genel müdürlüğü temsilen gitti

Eti Maden İşletme Müdürü Recep Şekerci’nin diğer kamu kurumlarında görev yapan yöneticiler gibi protokol üyesi olduğunu dile getiren Öztaylan, “Kendisi o törenlere partimiz temsilcisi olarak değil Eti Maden Genel Müdürlüğünün temsilcisi olarak katılmıştır. Törenler yönetmeliği kapsamında oluşturulan protokol listesinde Eti Maden Bandırma işletme Müdürlüğü 9.sırada yer almaktadır.  Şekerci’nin devlet memurları çalışma saatleri içerisinde törenlere katıldığını eleştirenler protokolde yer alan diğer devlet memurlarını görmediler mi? Fotoğrafa bir daha baksınlar. Onların mantığıyla bakılırsa tüm bürokratların istifa etmeleri gerekir. Oysa bu sağlıklı bir mantık değildir” şeklinde konuştu.

-Onur, Mirza ve Panç istifa etmeli

Görevlerinden istifa etmesi gereken birleri varsa; “30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’den belediye başkan aday adayı olup Belediyedeki koltukları işgal eden başkan yardımcıları Ozan Onur ve Dursun Mirza ve Kent Konseyini siyasallaştıran Selim Panç’tır. Zatı şahaneleri bulundukları makamların tüm imkanlarını kullanarak 2014 seçimlerinde kendilerine haksız menfaat sağıyorlar”  şeklinde konuştu.



Kenan Puslu
28.09.2013 09:36:56
Sayın milletvekilim eksik yazmışsınız,bu chp (Cephe Hareket Polisi)bu adama takık, geçen dönem ki milletvekili de müdürü meclise şikayet etmişti. Benim etiborda çalışan birçok arkadaşım var. Adam arı gibi çalışıyormuş, karıda 90 değil 95 trilyon dediler. Eskiden avrupadan alınan makinaların bir çogunu artık memleketimizde yaptırıyor hatta kendisi atölyede yaptırıyormuş .Aldığım haberlere göre Havutça daha birkez kurumu ziyaret etmemiş, ancak yanına 6-7 milletvekili alıp güya gözdağı verircesine fabrikaya gitmiş. İşçi arkadaşların dediğine görede sözleşme döneminde bile hiçbir faydası olmamış milletvekilinin, ama boş boş konuşmaya gelince tavada kül komuyor. Bende arkadaşlarım gibi Şekerci müdürün arkasındayım bundan sonra. cephe hareket polisleri kudursun dursun

  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı