Öztaylan şikayet etmiş!

Öztaylan şikayet etmiş!

Geyik Cafe’ye verilen canlı müzik ruhsatı, bir hafta sonra iptal edildi

Bandırma Kaşifacar Caddesi, “Sevgi Yolu” üzerinde yer alan bir kafenin canlı müzik ruhsatı, verildikten bir hafta sonra iptal edildi.

“Geyik Kafe”nin sahibi Hacı Bayram Geyik, Büyükşehir Belediyesi’ne canlı müzik ruhsatı almak için iki ay önce başvuruda bulunduğunu, özel bir denetim firması tarafından canlı müzik yapılmasında bir sakınca olmadığının belirlenmesinin ardından, Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Metin Ok’un imzasıyla kendisine, Bandırma Belediyesi tarafından, 14.10.2020 tarihli yazıyla canlı müzik ruhsatı verildiğini bildiren yazının iletildiğini belirterek, şunları söyledi:

“Ancak, aradan bir hafta geçtikten sonra, Balıkesir Büyükşehir’den gelen üç kişi, ‘Daha önce yapılan ölçümler bozuk çıktı’ dediler. Ardından da başka hiçbir ölçüm yapılmadan, ‘Ölçümler yüksek çıktı” denilerek, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nce ruhsatımın iptal edildiği bildirildi. Bandırma’da karşılaştığım, işyerimin karşısında pastane işletmeciliği yapan, halen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın danışmanlarından Cemal Öztaylan, ‘Seni ben şikayet ettim’ dedi. Ben, bu işyerim için ayda 948 lira işgaliye ücreti ödüyorum. 6 işçi çalıştırıyorum. Aylık giderim 20 bin lirayı buluyor. Bandırma’nın çeşitli yerlerinde canlı müzik yapan mekanlar varken, benim aldığım ruhsat, bir hafta sonra iptal ediliyorsa bu iş devlet ciddiyetiyle bağdaşmaz.”

                     YASAL YOLLARI SONUNA KADAR KULLANACAĞIM

Bir kişinin isteği ile ruhsat iptalinin hukuksuz olup, dünyanın hiçbir yerinde görülmeyeceğine dikkati çeken Geyik, “Canlı müzik ruhsatı almak için 5 bin lira civarında para ödedim. Önce bu ruhsatın verilip, sonra bir kişinin isteğiyle geri alınması da işyerimin büyük zarara girmesine yol açacak. Bu mağduriyetimin hesabını yasal yollardan mutlaka soracağım” dedi.



Demet Melik
21.10.2020 00:07:03
Ayıp yani, insanların riziklariyla oynamak anca bu zihniyete sığar. İnsan kendisine yakışanı yaparmış Oztaylan...

Anahtar Kelimeler: Öztaylan şikayet etmiş!
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli