Öztaylan`dan, vaadini tutmasını bekliyorlar...

Öztaylan`dan, vaadini tutmasını bekliyorlar...

2. Amatör kümede mücadele eden Gündoğan Çeltikspor kendilerine antrenman sahası sözü veren Milletvekili Öztaylan`dan sözünü tutmasını bekliyor.




2. Amatör kümede mücadele eden Gündoğan Çeltikspor kendilerine antrenman sahası sözü veren Milletvekili Öztaylan`dan sözünü tutmasını bekliyor.



Kurulduğu günden beri köy gençliğini yeşil sahalarda tutma mücadelesi veren Gündoğan Çeltikspor antrenman sahası olumsuzluğu nedeni ile 3 sezondur arzuladığı şampiyonluk hedeflerini ertelemek durumunda kalıyor. 

Köylerinde antrenman sahası olmadığı için 13 km ilerideki komşu köyü Hafız Hüseyinbey köyüne antrenman için giden Gündoğan Çeltikspor bütçesini sarsan bu gider kaleminden dolayı 3 yıldır şampiyonluk hesaplarını başka bahara erteliyor.

Gündoğan Çeltikspor`lu yöneticiler sportif faaliyetlerini sürdürebilme noktasında karşılaştıkları ekonomik zorlukları kendi bütçelerinden katkı vermek sureti ile giderdiklerini belirterek, 13 km ilerideki Hafız Hüseyinbey köyündeki sahaya gitmek için yaptıkları harcamanın kendilerine büyük kayıp verdirdiğini söylediler.



Gündoğan Çeltikspor`lu yöneticiler, aynı zamanda hem takımda futbol oynayıp, hemde giderleri karşılamak durumunda kalmalarının takıp ruhunu zedelediğini, büyük bir umutla inandıkları AKP Milletvekili Mehmet Cemal Öztaylan`ın bir an önce sözünü tutarak sahalarını yapmalarını istediler.

Gündoğan Çeltikspor`un kendi köylerinde yapılacak antrenman sahası ile önemli bir mali kayıptan kurtulacaklarını, aynı zamanda altyapıya dayalı genç takımlar kurma noktasında da önemli bir eksikliğin giderilmiş olacağını belirttiler.

AKP Milletvekili Mehmet Cemal öztaylan`ın genel seçimler öncesi geldiği Gündoğan Köyünde gençlere hitaben verdiği saha sözünün kendileri için çok önemli olduğunu kaydeden kulüp yöneticileri yeni süreçte yaşanacak Büyükşehir kaygısı içinde sportif faaliyetlerini sürdürebilme arzularının tamamen köye yapılacak sahaya bağlı olduğun kaydettiler.







Soner NARİN
7.05.2013 21:26:37
Gündoğan Bunu hakediyor seçim yaklaşınca oy bekleyenler seçim bitince neredeler ?

Gündoğan lı
7.05.2013 22:21:58
Vekilimizi sözünü tutar sandık ama sadece sanmakla kaldık

Ahmet
8.05.2013 00:03:54
Vekilimizi köy olarak yıllardır destekledik biz partiye değil sana oy verdik hangi partide olursan ol ardından geldik bizlere sözünü tutmaz diyenlere tepki gösterdik onları haklı çıkartmayın sayın vekelim

Karşı yaka
8.05.2013 00:06:23
Daha çok beklersiniz

FAHRETTİN DÖNGEL
8.05.2013 00:27:30
2014 yaklaşıyor seçimlere az kaldı amatörde takımı bile olmayan hafızhüseyinbey de on numara saha var bızde yok her gelen sözü verıyor ama bizde yapan yok

Selim
8.05.2013 01:08:04
Bende bir gündoğanlı olarak sahanın olacağınada yapılacağınada inan mıyorum bizlere birkişi söz vermediki al birini vur ötekine bunlar kendilerini çok akıllı vaat verdiklerini aptal görenlerden ne sallarsak inanırlar misali

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı