PAKETLERİN ASIL HEDEFİ :

PAKETLERİN ASIL HEDEFİ :

Açılım veya sözde demokrasi paketi!...

AKP iktidarının, ekonomik alt yapıyı Türklerin elinden çıkararak yabancılara teslim etmesi ile paralel olarak, 2001 yılında Tayyip Erdoğan’a ABD’den gönderilen gizli belgede istendiği gibi yerel yönetimleri özerkleştirecek yasal alt yapıyı da hazırladığı bilinen bir gerçektir.

Bütün bu yapılanlar, Amerikan Kongresi’nin 31 Ocak 1896 tarihli 54. Kongre gizli kararı ile örtüşmektedir. 100 yıl sonra emekli amiral İlker Güven tarafından tespit edilerek kamuoyuna duyurulan kararda, “Uluslararası Hıristiyan Komitesince din, mezhep ve milliyetçi özelliklere bakılmaksızın geçici bir Hıristiyan yöneticinin Türkiye’nin başkanı olarak seçilmesini müteakip Osmanlı İmparatorluğu’nun mevcut bölgelerinin sınırlarla ayrılması, bu bölgelerin Hıristiyan eyaletleri olarak kabul edilip, Hıristiyan gücünün Türkiye Birleşik Devletleri adında toplanması sağlanacaktır” deniliyordu.

ABD’nin, Adnan Menderes, Süleyman Demirel, Kenan Evren, Turgut Özal, Mesut Yılmaz, Tansu Çiller, Necmettin Erbakan, Bülent Ecevit ve son olarak Tayyip Erdoğan’a dayattığı karar bu karardır.

Açılım veya sözde demokrasi paketi, eski Osmanlı vatandaşlarının, yani Türkiye’den giden Ermenilerin, Rumların ve Yahudilerin torunlarının Türkiye’ye gelerek Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olabilmesine dönük Ömer Çelik’in çağrıları ve bu yöndeki yasa hazırlıkları da 117 yıl önce alınan bu karara hizmet etmektedir.



Anahtar Kelimeler:
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli