Paksan`a, Vergi Oscar`ı

Paksan`a, Vergi Oscar`ı

Balıkesir Vergi Dairesi Başkanlığı, Vergi haftası nedeni ile rekortmenleri iş yerlerinde ziyaret etti.

 

23 Şubat-01 Mart  26. Vergi haftası tüm Türkiye`de olduğu gibi Balıkesir'de de

Vergi Dairesi Başkanlığınca gerçekleştirilen program doğrultusunda çeşitli etkinliklerle sürdürülüyor.

Vergi Haftası programının bugünkü bölümünde en çok vergi beyanında bulunup ilk üç'e giren gelir ve kurumlar vergisi rekortmenleri Vergi dairesi Başkanlığı tarafından iş yerlerinde ziyaret edilerek teşekkür ifadesi olarak şükran plaketi verildi.

Balıkesir Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Erol beraberinde Bandırma Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Aydın ile birlikte Bandırma beyan rekortmenlerinden Paksan Kurucusu Müteşebbis iş adamı Özhan Pak'ı iş yerinde ziyaret ederek şükran plaketi sundular.

Vergi Dairesi başkanı Hüseyin Erol, ”Paksan firması sahibi Özhan beyi tebrik etmek için geldik. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Gelecek yıllarda da inşallah nice helal kazançlara, bol kazançlara ulaşmasını diliyoruz. Uzun yıllardır bu firma devam ediyor. İnşallah daha çok uzun yıllar da devam eder. Dedi.

Son beş yılda 6 kat büyüyerek içlerinde Cezayir, Tanzanya'nın bulunduğu 14 ülkeye ihracat yapan ve bu sezon Balya Makinesi anavatanı İtalya'ya Balya Makinesi ithal etmeye hazırlanan Paksan'ın kurucusu Müteşebbis iş adamı Özhan Pak, Balıkesir'de vergi rekortmeni olmasının kendisi ve firması adına onur olduğunu vurgulayarak bu yükselişin gelecektede devam edeceğine inanan,

İş dünyasının Duayeni Özhan Pak ise; Biz devletimize hizmet etmek, iyi vergi ödemek, Balıkesir'de 21 tane kaza var, merkez kazada dahil olmak üzere bunların içinde vergi şampiyonuyuz. En yüksek vergiyi Paksan makine olarak biz ödedik bu bizi sevindiriyor. Bu bizim için sürpriz değil. Beş altı yıldan beri biz ilk on'a giren firmayız. Bu sene bizim için sürpriz oldu. Sevindirici bir olay, biraz önce dediğim gibi Balıkesir vilayetinde vergi şampiyonu olmamız bize çok iyi moral verdi. İyi bir çalışma yaptık, Oldukça güçlü bir firma haline geldik. İhracatımız devam etmekte. Makinelerimiz güzel tutuldu. Bizim sıradanımız kalitedir. Kalite, Kalite, kalite diyerek yürütüyoruz işimizi, Türkiye de bu konuda bayağı ünlü olduğumuz gibi Dünya da da Balya makinesi üreticisi olduk. Bunlar bizi sevindiriyor, sıfır noktadan, hatta sıfırın altından buraya gelmek bizi çok sevindiriyor. Allah yılların vermiş olduğu yorgunluğu mükâfatlandırıyor olsa gerek iyi bir yerdeyiz seviniyoruz.” Dedi.

Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Erol ile Bandırma Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Aydın daha sonra  rekortmenlik listesinde yer alan iki iş adamı Gümrük Komisyoncusu Yakup Ataş ile Bağfaş yönetim kurulu Başkanı Yahya Kemal Gencer`i makamlarında ziyaret ederek teşekkür pleketlerini sundurlar.

 



Anahtar Kelimeler: Paksan`a Vergi Oscar`ı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false